Ρόδος: Μουσική βαρκάδα με το πειρατικό καράβι Queen Christine

Queen Christine, Ρόδος

H Queen Christine βρίσκεται αγκυροβολημένη στο λιμάνι του Μανδρακίου στο κέντρο της Ρόδου και πραγματοποιεί μουσικές βαρκάδες με θέα το απέραντο γαλάζιο. Οι μουσικές βραδιές πραγματοποιούνται τις απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα την ώρα που ο ήλιος δύει. Έτσι απολαμβάνεις μια βαρκάδα μέσα στο παραδοσιακό και περιποιημένο Queen Christine.

Ιστορία

Η Queen Christine είναι μια αναβίωση της ροδιακής καραβέλας του 17ου αιώνα που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής. Οι ροδιακές καραβέλες ήταν μικρά πλοία που εξυπηρετούσαν όλες τις ανάγκες. Το μέγεθός τους ήταν απαγορευτικό για να εμπλακούν σε κάποια ναυμαχία, όμως σε ορισμένες περιπτώσεις εκτόξευαν με τα κανόνια τους μικρά αιχμηρά αντικείμενα. Με αυτά τα μικρά σκάφη γινόταν όλη η διακίνηση του εμπορίου και επιβατών στην περιοχή του Αιγαίου. Έτσι, αυτή η διακίνηση συνέδεσε τα νησιά μεταξύ τους με τα παράλια της Μικράς Ασίας και την ηπειρωτική Ελλάδα.

Ρόδος
Πηγή εικόνας: queenchristine.gr

Περιπλανήσεις

O Γιώργος, που είναι ο καπετάνιος του Queen Christine, και η ομάδα του υποδέχονται με χαρά και χαμόγελο τον πιθανό επισκέπτη του καραβιού και οι περιπλανήσεις ξεκινούν. Βαρκάδα μέσα στο λιμάνι της Ρόδου, ανάμεσα στα μεσαιωνικά τείχη, έξω από το φρούριο του Αγίου Νικολάου εκεί που βρισκόταν ο περίφημος κολοσσός της Ρόδου, κοντά στην ερευνητική μονάδα του ενυδρείου της Ρόδου και σε πολλά ακόμα γνωστά σημεία του νησιού. Μια μαγευτική βαρκάδα με ονειρική θέα και τη συνοδεία κάποιου ποτού ή αναψυκτικού το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισητηρίου. Επιπλέον, το βράδυ διοργανώνονται μουσικές βραδιές και έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις στη θάλασσα ακούγοντας ζωντανή μουσική κάτω από το λαμπρό φεγγάρι.

Ρόδος
Πηγή εικόνας: queenchristine.gr

Η μαγική ατμόσφαιρα στο πειρατικό καράβι θα σε εκπλήξει. Δοκίμασε μια μουσική βαρκάδα την επόμενη φορά που θα επισκεφθείς το νησί και ζήσε την εμπειρία του να είσαι ναύτης του Queen Christine. Ανακάλυψε περισσότερες προτάσεις για τη Ρόδο εδώ.

Διαβάστε επίσης  Hitchcocktales: Για κοκτέιλ σε ένα μπαρ-αφιέρωμα στον Hitchcock

 

Πληροφορίες

Toποθεσία: Mανδράκι, Ρόδος

Τηλ. επικοινωνίας: 6948696470

website: Queen Christine

 

Γεια! Είμαι η Αθανασία ή αλλιώς Νάνσυ για πολλούς. Αγαπώ τα ταξίδια, τη φύση, τα ζωάκια, το θέατρο, το cinema, τον πολιτισμό, την Ελλάδα. Έλα να ανακαλύψουμε μαζί πολλά μέρη, στέκια και ανθρώπους της.
Καλή ανάγνωση!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

οικονομικά

Οικονομικά: είναι αναγκαίο να διδάσκονται;

Τη στιγμή που μαθήματα όπως Αρχαία, Φυσική, Χημεία διδάσκονται επί
Στην εικόνα απεικονίζεται με μπλε γράμματα η φράση Help I'm A Fish, η οποία σχηματίζει ένα ψάρι. Το background της εικόνας είναι μαύρο.

Help! I’m A Fish: Βοήθεια! Είμαι Ψάρι

Help! I’m A Fish (Δανικά: Hjælp, jeg er en