Ταρώ: Ο χάρτης του μέλλοντος

Ταρώ
Πηγή: Pinterest

Το Ταρώ είναι ίσως ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα εργαλεία μαντείας στον κόσμο σήμερα. Αν και δεν είναι τόσο απλό όσο κάποιες άλλες μέθοδοι όπως το εκκρεμές ή τα φύλλα τσαγιού, το Ταρώ έχει προσελκύσει τους ανθρώπους στη μαγεία του εδώ και αιώνες.

Σήμερα, οι κάρτες είναι διαθέσιμες για αγορά σε εκατοντάδες διαφορετικά σχέδια. Υπάρχει μια τράπουλα Ταρώ για σχεδόν κάθε ασκούμενο της μαντικής, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται τα ενδιαφέροντά του.

Ταρώ
Πηγή: Pinterest

Αν και οι μέθοδοι ανάγνωσης των Ταρώ έχουν αλλάξει με την πάροδο των ετών και πολλοί αναγνώστες υιοθετούν το δικό τους μοναδικό στυλ στις παραδοσιακές έννοιες μιας διάταξης, γενικά, οι ίδιες οι κάρτες δεν έχουν αλλάξει πολύ. Ας δούμε μερικές από τις πρώτες τράπουλες των καρτών Ταρώ και την ιστορία του πώς αυτές χρησιμοποιήθηκαν ως κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι σαλονιού.

Γαλλικά και Ιταλικά Ταρώ

Στην προέλευση του ταρώ υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε δύο βασικά κριτήρια: μια πιο ευφάνταστη, μυθολογική πλευρά και μια πιο ορθολογική και ιστορική.

Ταρώ
Πηγή: Pinterest

Ενώ οι ιστορικές πηγές εντοπίζουν την προέλευσή του στα δικαστήρια του δέκατου πέμπτου αιώνα της βόρειας Ιταλίας, οι Γάλλοι αποκρυφιστές του δέκατου όγδοου και δέκατου ένατου αιώνα τοποθετούν την προέλευσή του στην αρχαία Αίγυπτο.

Καλλιτέχνες στην Ευρώπη δημιούργησαν τα πρώτα τραπουλόχαρτα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για παιχνίδια, και περιείχαν τέσσερα διαφορετικά κοστούμια. Αυτά τα κοστούμια ήταν παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα – ράβδοι ή ραβδιά, δίσκοι ή νομίσματα, κύπελλα και σπαθιά.

Ταρώ
Πηγή: Pinterest

Μετά από μια ή δύο δεκαετίες χρήσης αυτών, στα μέσα του 1400, οι Ιταλοί καλλιτέχνες άρχισαν να ζωγραφίζουν πρόσθετες κάρτες, έντονα εικονογραφημένες, για να προσθέσουν στα υπάρχοντα κοστούμια.

Διαβάστε επίσης  Νομοθεσία Jim Crow: Oι φυλετικές διακρίσεις στην Αμερική

Αυτά τα χαρτιά ήταν συχνά ζωγραφισμένα για πλούσιες οικογένειες. Τα μέλη της αριστοκρατίας ανέθεταν σε καλλιτέχνες να δημιουργήσουν για αυτούς το δικό τους σύνολο καρτών, με μέλη της οικογένειας και φίλους ως κάρτες θριάμβου.

Στην σημερινή εποχή

Το ταρώ είναι μια από τις πιο απαιτητικές εσωτερικές μεθόδους, χρησιμοποιείται από ανθρώπους που θέλουν να τερματίσουν τα προβλήματά τους, καθώς τους βοηθά να βρουν λύσεις. Επίσης, όσοι θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους πιο διεξοδικά και να συνδεθούν με τους προορισμούς τους ή απλά πρέπει να κατανοήσουν και να αναλύσουν τον λόγο για πολλά πράγματα, στρέφονται στις κάρτες αυτές.

Ταρώ
Πηγή: Pinterest

Το θεμελιώδες στοιχείο των ταρώ είναι αναμφίβολα οι κάρτες, αυτές επιτρέπουν στην πύθωνα να δει σε βάθος την ουσία σας στη συνάντηση, αρκεί να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Η γνώση του εμπειρογνώμονα είναι σημαντική, όπως και το επίπεδο συγκέντρωσης που έχετε. Θα εμφανιστούν μόνο όσα θέλετε να μάθετε και να ανακαλύψετε!

Με τα ερωτήματα, μπορείτε να ρωτήσετε για διαφορετικές πτυχές και να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο μεταξύ τους. Όπως τα οικονομικά, η οικογένεια, η εργασία, η αγάπη, οι φίλοι και πολλά άλλα!

Ταρώ
Πηγή: Pinterest

Με τη βοήθεια των ραντεβού με το Μέντιουμ, θα είστε σε θέση να γνωρίσετε τον εαυτό σας περισσότερο και να συνδεθείτε με βαθύτερο και πιο ουσιαστικό τρόπο με κάθε πτυχή της ζωής σας. Θα βρείτε τις λύσεις σε όλα τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και θα ενδυναμώσει την κατανόησή σας για πολλά πράγματα.

Ταρώ και ωροσκόπος

Στο πλαίσιο του ταρώ, το ωροσκόπιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, και αυτό επειδή έχει υψηλό επίπεδο προσβασιμότητας. Μπορείτε να το βρείτε καθημερινά σε ιστοσελίδες, περιοδικά και διάφορες εφαρμογές που εμφανίζονται όλο και περισσότερο.

Διαβάστε επίσης  Η Ναυμαχία της Έλλης
Ταρώ
Πηγή: Pinterest

Εάν περισσότερο από γενικότητες, έχετε την επιθυμία για κάτι πολύ συγκεκριμένο, το πιο ενδεδειγμένο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι ένας αστρικός χάρτης. Με τη βοήθεια αυτού, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια που περιβάλλει τη στιγμή της γέννησής σας και αυτά τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να βρείτε πιο ακριβείς αποκαλύψεις και προβλέψεις με μεγαλύτερο δείκτη ακρίβειας.

Οι μαντικές γνώσεις

Εκείνοι που έχουν μελετήσει και ασκήσει το ταρώ για πολλά χρόνια, λένε ότι είναι εξαιρετικά απαραίτητο και σημαντικό ο αναγνώστης ταρώ και εσείς, ως σύμβουλος, να έχετε μια θετική στάση. Εάν η στάση που έχετε κατά τη στιγμή του session είναι αρνητική, οι ενέργειες επηρεάζουν εσφαλμένα τα τελικά αποτελέσματα.

Ταρώ
Πηγή: Pinterest

Ο αναγνώστης ταρώ πρέπει να είναι συγκεντρωμένος σε όλη την ανάπτυξη αυτής της μεθόδου και πρέπει πάντα να μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια. Επίσης, η στάση του αναγνώστη ταρώ είναι πολύ σημαντική, καθώς πρέπει να απαλλαγεί από όλα τα ιδανικά της προκατάληψης και όλα τα vibes που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη συνεδρία και την ερμηνεία των καρτών.

Όταν κάνετε την πρώτη ερώτηση, ο αναγνώστης ταρώ θα κάνει την επιλογή ενός ρολού και με αυτόν τον τρόπο θα αλληλοσυμπληρώνονται, μέσω αμοιβαίου συνδέσμου. Τόσο εσείς όσο και ο ειδικός είστε σημαντικοί, όπως και η σύνδεση που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας.

sky
Πηγή: Pinterest

Εάν αφήστε την ηρεμία και τη συγκέντρωση να ρέουν, θα ανακαλύψετε πολύ σύντομα τον προορισμό σας!

 

Πηγές που χρησιμοποιήθηκαν: El Tarot, Ανακτήθηκε από tarotdetiziana.com (τελευταία πρόσβαση 30.04.2023)

Tarot Cards Meaning, Ανακτήθηκε από biddytarot.com (τελευταία πρόσβαση 30.04.2023)

Where did Tarot Cards Originate?, Ανακτήθηκε από tarotinstitute.com (τελευταία πρόσβαση 30.04.2023)

Διαβάστε επίσης  Στην μεσαιωνική εποχή δούλευαν λιγότερες ώρες από ότι σήμερα

 

Φοιτήτρια ισπανικής φιλολογίας και πολύγλωσση, μου αρέσουν τα ταξίδια καθώς σε φέρνουν σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες. Παράλληλα, η συγγραφή εμφανίζει νέα μονοπάτια δημιουργικότητας τα οποία θα ήθελα να εξερευνήσω.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Είναι βοηθητικά τα βιβλία για γονείς;

Είναι βοηθητικά τα βιβλία για γονείς;

Το παιδί ήρθε χωρίς manual! Τι κάνουμε; Η βιβλιοθήκη που
γυναίκες εργασία χώρες

Γυναίκες στην εργασία: κορυφαίες και κατώτατες χώρες

Οι γυναίκες στην εργασία αποτελούν ένα σημαντικό δείκτη κοινωνικής και