Για πολλά χρόνια ακούγαμε τη γνωστή καραμέλα ότι όλες πρέπει να είναι στέκες – πχ barbie- και ότι όλες πρέπει να ντύνονται σύμφωνα με την μόδα. Μα πως όμως να ακολουθείς την μόδα αν δε σου πάει το συγκεκριμένο ρούχο ή το συγκεκριμένο καλλυντικό αν δεν τα αγοράσεις σύμφωνα με τον σωματότυπό σου ή με βάση την επιδερμίδα σου; Εδώ κολλάει η φράση ” φόρα ότι σου πάει, όχι ότι σου ‘πλασάρουν’ “.
Την μόδα χρόνια τώρα την ακολουθούσαμε και πάντα σκεφτόμασταν πως αν δεν φορούσαμε κάτι δεν ήμασταν “in” ή δεν μας κάνανε παρέα επειδή δεν φορούσαμε μάρκες -επώνυμα ρούχα από μεγάλους οίκους μόδας με άλλα λόγια-.
Είμαστε κάτι σαν πιστά πρόβατα που βάζουμε πάντα πάνω μας κάτι που μας το “πλασάρουν” και δεν σκεφτόμαστε αν θα μας πηγαίνει, το φοράμε μόνο για να είμαστε κοινωνικά αρεστοί ή για να αρέσουμε στην κάθε μας σχέση.
Από πότε όμως μας ένοιαζε η γνώμη των άλλων ; Πρέπει να φοράμε αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα και φυσικά να νιώθουμε sexy είτε έχουμε κιλά είτε όχι.
Τι και αν τα κοντά σορτσάκια είναι στη μόδα, τι και αν οι γόβες οι ψηλές είναι “in”αν δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις μη τα φοράς, ανέδειξε τα πιο ωραία σημεία του σώματός σου με αυτά που σου πηγαίνουν και όχι με αυτά που φοράνε χιλιάδες άλλοι άνθρωποι.
Πρωτοτυπήστε λίγο στο ντύσιμό και στο μακιγιάζ σας και μην ψάχνετε να δείτε τι θα φορεθεί φέτος, γιατί η μόδα έρχεται, φεύγει και γενικά είναι ένας κύκλος.
Η μόδα επίσης δεν είναι μόνο για τις λεπτές επειδή αυτό θέλουν να προβάλλουν, η μόδα είναι και για τις τσουπωτές /ούς και για αυτό θα έπρεπε να μην είμαστε τόσο ρατσιστές απέναντι σε αυτούς που έχουν λίγα παραπανίσια κιλά, αλλά αντιθέτως πρέπει οι οίκοι μόδας να βγάζουν και για εκείνους ρούχα ώστε να μην νιώθουν κοινωνικά αποκομμένοι.
Ας αλλάξουμε λίγο τη μόδα και ας κάνουμε μόδα τον εσωτερικό μας κόσμο, αν είστε καλά μέσα σας θα μπορέσετε να υποστηρίξετε και το ρούχο που φοράτε.
Ps : Επειδή η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, να χαμογελάτε γιατί σας αξίζει!!!