Alexa Chung: Η πρώτη συλλογή του ultimate fashion girl

Alexa Chung – μια μικρή εισαγωγή.

Πετυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια από την Μεγάλη Βρετανία. Υπήρξε το πρόσωπο της DKNY Jeans και της Pepe Jeans.  Την γνωρίσαμε ακόμα και μέσα από το γνωστό περιοδικό British Vogue, καθώς το όνομα της είναι συνδεδεμένο με την μεγάλη οικογένεια της Vogue, από τον Ιούνιο του 2009, όπου  πρόσφερε της υπηρεσίες της ως συντάκτρια.

Τα χρόνια περνούσαν και οι επιτυχίες για την Alexa Chung διαδέχονταν η μία την άλλη. Συνεργάστηκε με διάφορα ονόματα στον χώρο της μόδας, όπως Mulberry, J. Crews Madewell, τα AG jeans και τα καταστήματα Marks & Spencer. Η  Alexa Chung υπήρξε η μούσα, για πολλούς σχεδιαστές μόδας, λόγω του ιδιαίτερου της style. Το όνομα της εμφανίζεται στις λίστες με τα πιο καλοντυμένα πρόσωπα και ταυτόχρονα παρευρίσκεται στις πρώτες θέσεις των fashion shows. 

Τον Δεκέμβριο του 2010 η Chung διακρίθηκε από το βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, ως “το άτομο που ενσωματώνει το πνεύμα της βρετανικής μόδας και είναι διεθνής πρεσβευτής του Ηνωμένου Βασιλείου ως κορυφαίος δημιουργικός κόμβος της μόδας” και στην συνέχεια κέρδισε για 3 συνεχή χρόνια το βραβείο British Style Award.

Φτάνοντας στο σήμερα.

Η Alexa Chung τολμάει να κάνει το μεγάλο βήμα και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής ρούχων, που αυτή την φορά θα φέρουν τον τίτλο του δικού της, προσωπικού brand- Alexachung.

Advertisements
Ad 14

Νωρίτερα αυτό το μήνα μας έγινε γνωστό το λογότυπο του νέου της Brand: Alexachung. Η συλλογή αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις 30/5/17. Τα κύρια στοιχεία της collection καταφέραμε να τα αντλήσουμε μέσα από το promo video της καμπάνιας. Η ταινία μικρού μήκους που κυκλοφόρησε περιέχει τις υπογραφές του Lorin Askill – βραβευμένου δημιουργού ταινιών από την Αυστραλία, Daniel Askill στην σκηνοθεσία και μουσική του Elliott Wheeler. http://www.alexachung.com/

Διαβάστε επίσης  Τα αγαπημένα σου μποτάκια αναβαθμίστηκαν

Η μικρή ιστορία μας διαδραματίζεται μέσα σε ένα τεράστιο αχυρώνα, εκεί όπου η Alexa μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι μας επιφυλάσσει η προσωπική της συλλογή. Αέρας, λοιπόν, από την βρετανική ύπαιθρο, κλασσικά στοιχεία και το αγαπημένο άθλημα της δημιουργού. Απολαύστε:

 

“It is a tongue-in-cheek celebration of the dedication, precision, skill and determination needed to develop and create something aesthetically pleasing,” “coupled with the feeling that you could spend endless amounts of time trying to create something that means a lot to you, hoping that some might appreciate it. Beauty is in the eye of the beholder. I guess itʼs supposed to be funny.”- Alexa Chung  – http://www.alexachung.com/ 

 

Πηγές: www.vogue.com|wikipedia

Ανήσυχη.Παιδί των 90s.Λάτρης των τεχνών.
Πιο συγκεκριμένα... Σπούδασα Fashion Design και στον ελεύθερό μου χρόνο, προσπαθώ να ενημερώνομαι συνεχώς για τις τάσεις και τις νέες εξελίξεις της μόδας. H μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, υπήρξε σύμμαχος στην μέχρι τώρα εξελισσόμενη πορεία μου και είναι υπεύθυνη, για την «μύησή» μου στον κόσμο της αρθρογραφίας. Θεωρώ ότι η μόδα δεν είναι απλώς "ρούχα" αλλά κάτι παραπάνω από αυτό.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Psychic

«The Psychic»: Ένα εφιαλτικό ψυχολογικό θρίλερ στα μονοπάτια του «gore»

Στην εισαγωγική σκηνή του «Psychic» βρισκόμαστε στο 1959, κάπου στην
Joy Division

Μάντσεστερ: H μέλισσα, η μουσική και το ποδόσφαιρο

Αν πάει κάπου το μυαλό μας όταν μας μιλούν για