Υπογραφή για 9η σεζόν στο American Horror Story!

Οι εξελίξεις για το American Horror Story είναι γεγονός! Το δίκτυο FX ανακοίνωσε ότι έχει προσθέσει ακόμα δύο σεζόν της ανθολογίας του Ryan Murphy και του Brad Falchuk. Αυτή η εξέλιξη έρχεται να  προστεθεί στην προηγουμένως ανακοινωμένη επερχόμενη 7η σεζόν που περιμένουμε όλοι με αγωνία. Το American Horror Story, λοιπόν, φαίνεται πως θα φτάσει μέχρι και 9η σεζόν πιθανόν το 2019!

Ταυτόχρονα, η 7η σεζόν έρχεται αυτό το χρόνο. Όλοι περιμένουμε να δούμε αν θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, όπου οι κριτικές των θεατών ήταν κάτι παραπάνω από χλιαρές. Όπως όλα δείχνουν, η αγαπημένη ηθοποιός των δημιουργών, Sarah Paulson, αλλά και ο αγαπημένος ηθοποιός του γυναικείου κοινού, Evan Peters, θα είναι μέσα στο cast της 7ης σεζόν του American Horror Story.

 

 

Το δίκτυο είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένο για την 6η σεζόν, με τίτλο “Roanoke”, και πιστεύουν πως η επιτυχία της ήταν ίδια με  την επιτυχία του Murder House. Προσθέτουν πως κάθε καινούριο κεφάλαιο είναι ένα πολιτισμικό γεγονός. Είναι συνοδευμένο από κάποια καινούρια ανατροπή στο πεδίο του φανταστικού, στο στυλ, στους ηθοποιούς αλλά και στην πλοκή. Ταυτόχρονα, οι φανατικοί που αγαπούν τη σειρά πιστεύουν πως όλοι οι κύκλοι συνδέονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους. Άλλωστε, ένα από τα μαγικά του American Horror Story είναι αυτό ακριβώς.

Advertisements
Ad 14

Το American Horror Story είναι η πιο “πολυπαιγμένη” σειρά του δικτύου FX. Έχει συγκεντρώσει 15 βραβεία Emmy κατά τη διάρκεια της προβολής της και έχει συμπεριληφθεί μέσα στις κορυφαίες 5 σειρές ενηλίκων (18-49) για κάθε μία από τις σεζόν της.

Διαβάστε επίσης  The Crown: Το νέο, ανανεωμένο καστ

 

Η πρεμιέρα της 7ης σεζόν αναμένεται να ανακοινωθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2017. Αυτό που αναφέρει ο Murphy είναι πως ο νέος κύκλος έχει να κάνει με μία μοντέρνα ιστορία.  Δεν μένει τίποτα άλλο, λοιπόν, από το να περιμένουμε το πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν. Ποιοι ηθοποιοί θα συμμετέχουν, τις ανατροπές αλλά κυρίως το θέμα και αν θα έχει κάποιες συνδέσεις με τους προηγούμενους κύκλους.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Λατρεύει τις γάτες και το πρώτο πράγμα που θα πει κάποιος μόλις την γνωρίσει είναι πως είναι γλυκιά. Της αρέσει να ζωγραφίζει αλλά σπουδάζει πληροφορική στο ΤΕΙ της Αθήνας και ναι, είναι αναποφάσιστη.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Βόρεια Ιταλία

Βόρεια Ιταλία: Ένα ταξίδι με άρωμα των Άλπεων

Στη Βόρεια Ιταλία υπάρχουν πολλές πόλεις και αξιοθέατα που δεν

Το Μουσείο Σοσιαλιστικής Τέχνης στην Βουλγαρία

Το Μουσείο Σοσιαλιστικής Τέχνης: Μία Ανασκόπηση της Κομμουνιστικής Περιόδου στη