Ακρόαση ηθοποιών στο Θέατρο Σοφούλη

ΑΚΡΟΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

Για τις ανάγκες της θεατρικής παραγωγής «Κάθε δεύτερη Τρίτη», η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο Μάρτιος – Απρίλιος 2019 στο Θέατρο Σοφούλη (Καλαμαριά Θεσσαλονίκης), σε κείμενο Αντωνίας Θεοχαρίδου και σε σκηνοθεσία Αστέρη Νάτσιου, αναζητείτε ένας επαγγελματίας άνδρας ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 20-30 ετών.

Οι υποψήφιοι καλούνται να έχουν έτοιμο έναν μονόλογο της αρεσκείας τους.

Advertisements
Ad 14

Για την καλύτερη οργάνωση της ακρόασης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό και πρόσφατη φωτογραφία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση asterisnat@gmail.com μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2018.

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Το θέατρο Σοφούλη με έδρα τη Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκε το 2001 από μία ομάδα ανήσυχων καλλιτεχνών και διατηρεί ένα σταθερό πυρήνα συνεργατών και καλλιτεχνικού προσωπικού. Βασική του επιδίωξη είναι η προαγωγή της θεατρικής τέχνης με παραστάσεις υψηλών καλλιτεχνικών κριτηρίων . Προτεραιότητα του θεάτρου Σοφούλη αποτελεί η παιδική σκηνή και η ανάδειξη νέων έργων, παράλληλα με σκηνοθετικές αναζητήσεις σε έργα του παγκόσμιου κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

Η Θεοχαρίδου Αντωνία γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες.
Εργάζεται ως καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας στη Δημόσια εκπαίδευση. Έχει ένα γιο, και μια κόρη .
Το 1981 πήρε το πτυχίο της από το Γαλλικό Τμήμα του Ι.Ξ.Γ.Φ. της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
To 1989 πήρε το Δίπλωμα Maitrise της Γαλλικής Γλώσσας πάνω στη Διδακτική, του γαλλικού Πανεπιστημίου της Rouen.
Το 2002 απέκτησε τον τίτλο « Μεταπτυχιακή ειδίκευση των Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας», του Ε.Α.Π. του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών.
Έχει παρακολουθήσει διάφορους Κύκλους Επιμόρφωσης πάνω στη Γαλλική γλώσσα και την Διδακτική των Ξένων Γλωσσών, στην Ελλάδα και στη Γαλλία, καθώς και πολλά βιωματικά σεμινάρια σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, την διαχείριση των συγκρούσεων, τις εξαρτήσεις, την ψυχική υγεία, το ψυχόδραμα, την ψυχοθεραπεία και γενικότερα σχετικά με ό,τι αφορά στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου και πιο συγκεκριμένα των εφήβων.
Έχει κάνει δημόσιες ομιλίες στην πόλη μου σχετικά με τον εθελοντισμό και το ρόλο της μάνας στη σύγχρονη κοινωνία :
4/12/2004: «Ο εθελοντισμός, μια νέα στάση ζωής.» στη ΔΕΠΚΑ Σερρών.
10/5/2005: « Μια ξεχωριστή μάνα.» στη ΔΕΠΚΑ Σερρών.
2/2/2006: «Μάνα, η καρδιά της ανθρωπότητας.» στο νέο Γηροκομείο Σερρών.
Το 2005 παρουσίασε το λογοτεχνικό έργο της Κυρμανίδου Σωτηρίας, Σερραίας συγγραφέως, σε επίσημη εκδήλωση, στη ΔΕΠΚΑ Σερρών.
Από το 1999 προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες μου ως εμψυχώτρια στο Σύλλογο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Σερρών, (Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία) και συμμετέχει ενεργά και υπεύθυνα στην διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου.
Από το 2000, είναι επίσης μέλος της συντακτικής επιτροπής του τριμηνιαίου περιοδικού «Υπο-Στήριξη» που εκδίδεται από τον Σύλλογο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. και στο οποίο έχουν δημοσιεύσει πολλά άρθρα μου. Κείμενά της βρίσκονται επίσης στο Διαδίκτυο.
Εδώ και δέκα χρόνια, εμπλέκεται στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων Αγωγής υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο χώρο του σχολείου.
Έχει γνώσεις γαλλικής, αγγλικής, γερμανικής και ιταλικής και ρουμάνικης γλώσσας.
Τον Αυγουστο του 2007 κυκλοφόρησε το
πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο ” Ευτυχώς….που δε με σκότωσες.”

Διαβάστε επίσης  Ελένη Φιλίνη: "Το θέατρο είναι μαγεία"

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

βουνό ή θάλασσα;

Είσαι τύπος του υψομέτρου ή του υγρού στοιχείου;

Ο όρος διακοπές, ανεξαρτήτως διάρκειας, ορίζεται διαφορετικά για τον καθένα.
Ice Cube

Ice Cube: Πρώτα ράπερ, μετά ηθοποιός

Ο Ice Cube είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός