Bookbrewed Αυγούστου: From Olympus with love

Το συνδρομητικό κουτί BookBrewed είναι ένα συνδρομητικό κουτί που κάθε μήνα ανάλογα με το θέμα έχει κάποια προϊόντα και ένα βιβλίο. Το βιβλίο είναι είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά.

Το θέμα του Αυγούστου είχε θέμα «From Olympus with love». Παρότι το βιβλίο ήταν στα αγγλικά, το κουτί είχε…ελληνική γεύση. Ας κάνουμε ένα unboxing που είναι τόσο δημοφιλές πλέον.

 

Τα προϊόντα

Κάποια από τα προϊόντα ήταν χρηστικά και κάποια απλά για διασκέδαση.

Advertising

Advertisements
Ad 14

Το πρώτο αντικείμενο που είχε ήταν ένα σαπούνι για το σώμα και το πρόσωπο, το οποίο δημιούργησε η @lenv_beauty. Εμπνεύστηκε από το «Τραγούδι του Αχιλλέα» της Madeline Miller και ερχόταν σε τρία αρώματα. Καραμέλα, καρύδα και μέλι. Σε μένα είχε την καρύδα, και έπρεπε να το μυρίσετε. Μυρίζει τέλεια. Μέχρι και το κουτί μύριζε. Αφού ο ταχυδρόμος, όταν έφερε το πακέτο, με ρώτησε τι μύριζε τόσο ωραία στο κουτί!

Το επόμενο αντικείμενο που είχε το κουτί του bookbrewed ήταν ένα ανοιχτήρι με ένα ρητό από τον Percy Jackson του Rick Riordan. Τι πιο καλοκαιρινό και πρακτικό αντικείμενο. Το σχεδίασε η ομάδα του Bookbrewed.

Advertising

Φυσικά από το κουτί αυτό, δεν μπορούσε να λείπει αντικείμενο εμπνευσμένο από την «Κίρκη» της Madeline Miller. Ήταν ένα γάντι φούρνου. Το σχεδίασε ο Ashu Moru. Και χρειαζόμουν, γιατί το παλιό μου…κάηκε! Μη με ρωτάτε πως…

Το τελευταίο αντικείμενο ήταν κυρίως διακοσμητικό και διασκεδαστικό. Ήταν ένα παζλ το οποίο απεικονίζει τη Μέδουσα. Όπως την περιγράφει η Alexandra Bracken στο «Lore». Το σχεδίασε η ομάδα του Bookbrewed.

Bookbrewed

Advertising

Φυσικά δεν θα έλειπε από το κουτί, ο σελιδοδείκτης, και η συνταγή για cocktail και mocktail… Η συνταγή για αυτόν τον μήνα, ήταν για το Iliad, το οποίο κρίνοντας από τη συνταγή είναι original cocktail. Γιατί με ρωτάτε; Μα γιατί περιέχει ούζο. Και το mocktail, ήταν το Greek Gods’ Power Smoothie.

 

Το βιβλίο

Bookbrewed

Το βιβλίο του μήνα Αυγούστου του κουτιού BookBrewed ήταν το Daughter of Darkness των Katherine & Elizabeth Corr. Εμπνεύστηκε από τον μύθο του Ορφέα και της Ευριδίκης. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βιβλιοθήκη μου.

Εντυπώσεις

Κάθε φορά που παίρνω αυτό το κουτί, εκπλήσσομαι. Η δημιουργός του, η Βικτώρια, κάνει υπέροχη δουλειά. Δημιουργεί νέες συνεργασίες, και τα αντικείμενα είναι πάντα ένα και ένα. Νομίζω ότι πιο πολύ μου άρεσε αυτό το κουτί. Εκτός από το βιβλίο που περίμενα πως και πως, μου άρεσαν όλα πολύ.

Advertising

Το θέμα του Σεπτεμβρίου

Bookbrewed
Πηγή: bookbrewed.com

Όπως έχω αναφέρει, κάθε μήνα έχει και διαφορετικό θέμα. Το θέμα του Σεπτεβρίου, είναι το «On the hunt». Το θέμα είναι πολύ…μαγικό. Το βιβλίο μας ταξιδεύει στο Σάλεμ. Είναι νέα κυκλοφορία, στα ελληνικά αυτή τη φορά.

Μέσα στο κουτί  θα έχει αντικείμενα εμπνευσμένα από τον Harry Potter της J.K. Rowling, την Cress, από τη Marissa Meyer, το Vampire Diaries της L. J. Smith και το Beautiful Creatures των Kami Garcia & Margaret Stohl. Σε αυτό το κουτί θα υπάρχει το τρίτο συλλεκτικό Drinkware αντικείμενο, εμπνευσμένο από την Cress. Το σχεδίασε αποκλειστικά από την @catarinabookdesigns.

 

Τα κουτιά μπορείτε να τα προμηθευτείτε εδώ  είτε ενεργοποιώντας τη συνδρομή σας είτε με μεμονωμένη αγορά…Και βιαστείτε γιατί τελειώνουν!

Είμαι καθηγήτρια μουσικής. Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να διαβάζω. Λατρεύω τα ταξίδια. Κοιτώνας στο Hogwarts: Gryffindor. Αγαπημένο χρώμα: Οποιαδήποτε απόχρωση του μωβ.
Τυχερό νούμερο: 8.

Περισσότερα από τη στήλη: Βιβλίο

Βιβλίο

Βιβλία που (επιτέλους!) έρχονται στην οθόνη — και δεν κρατιέμαι να τα δω

Αν αγαπάς τα βιβλία όσο κι εγώ, τότε σίγουρα έχεις πιάσει τον εαυτό σου να…

Βιβλίο

Η συνταγή κατά του άγχους: Ένα βοήθημα για την καθημερινότητα

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται εξαιτίας του άγχους. Το “Η συνταγή κατά…

Βιβλίο

Κώστας Κρομμύδας: Μια συγκινητική ιστορία μνήμης και αγάπης στο «Μη με λησμόνει»

  Ο Κώστας Κρομμύδας, με το μυθιστόρημά του «Μη με λησμόνει», μας χαρίζει μια ιστορία…

Βιβλίο

Η ανεπιθύμητη ανιψιά: Ο μίτος των αποκαλύψεων ξετυλίγει σκοτεινά μυστικά

Η ανεπιθύμητη ανιψιά, το νέο βιβλίο της Δήμητρας Ιωάννου θα γίνει το αγαπημένο σου αυτό…

Βιβλίο

Οργή, το απαγορευμένο βιβλίο του King

Τι 5, τι 10, τι 400 ευρώ – το βιβλίο Οργή του πολυγραφότατου και διάσημου…

Βιβλίο

Αισχύλεια ψήγματα

Είμαστε συνηθισμένοι να αναζητούμε τις ύψιστες στιγμές των λογοτεχνών σε μεγάλα -σε μέγεθος και σημασία-,…

Βιβλίο

Ανατομία: Ένα σκοτεινό βιβλίο για έρωτα και ανατομία

Ανατομία: Μια ιστορία αγάπης όπου το σκοτάδι της ιατρικής συναντά τον έρωτα Το «Ανατομία: Μια…