Παίρνει χρόνο, αλλά…

Παίρνει χρόνο, αλλά...

Παίρνει χρόνο, αλλά…. Αν και ο χρόνος δεν είναι ακριβώς θεραπευτής, μπορεί ωστόσο να έχει θεραπευτικούς σκοπούς. Όλα βέβαια εξαρτώνται από εμάς, από το τι θα καταφέρουμε, από το πως θα “επουλωθούμε” αλλά και θα “θεραπευτούμε” παράλληλα – από τη χαλάρωση που θα δώσουμε στους εαυτούς μας γιατί μόνο η πραγματική χαλάρωση μας κάνει τους πιο ευτυχισμένους. Παίρνει χρόνο αλλά… θα περάσει, θα προχωρήσει, θα έρθει η χαρά, θα τα καταφέρεις, θα πας παρακάτω…

Παίρνει λίγο χρόνο, αλλά… θα αγαπήσεις τον εαυτό σου. Θέλει προσπάθεια, αλλά θα το κάνεις. Αρκεί να επικεντρωθείς σε εσένα και να βάλεις εσένα προτεραιότητα σου, να βάλεις εσένα πρώτο πριν απ’ όλους. Θα αρχίσεις τότε να αγαπάς τον εαυτό σου… να κάνεις όλα αυτά τα μικρά πράγματα που πάντοτε ήθελες, και τελικά κάνοντας τα, σου φέρνουν μέσα σου ειρήνη. Παλεύοντας να γίνεις μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, θα νιώθεις ολόκληρος. Χρωστάς στον εαυτό σου καθαρούς ουρανούς, και αγάπη που ζεσταίνει την καρδιά σου. Μόλις αποφασίσεις πως θέλεις τα καλύτερα για τον εαυτό σου, όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να σου προσφέρει ό,τι ακριβώς θες.

Παίρνει λίγο χρόνο, αλλά… θα περάσει. Ό,τι άσχημο, “παράξενο”, ακόμη και “άγνωστο” που βιώνεις. Όλα περνάνε και θα περάσει κι αυτό, δώσε στον εαυτό σου μια στιγμή να αναπνεύσει καλύτερα, να πάρει μια βαθιά ανάσα για τον οποιοδήποτε λόγο κι αν νιώθεις όπως νιώθεις τώρα. Δεν είναι το τέρμα. Δεν είναι το τέλος. Ακόμη κι αν είσαι σε τέλμα. Ό,τι κι αν συμβαίνει σήμερα στη ζωή σου, θα περάσει. Κάνε κάτι σήμερα για το οποίο ο μελλοντικός σου εαυτός θα σε ευχαριστήσει, θα είναι ευγνώμων γι’ αυτό.

Διαβάστε επίσης  Πάντα θα σε θυμάμαι
Advertisements
Ad 14

Παίρνει λίγο χρόνο, αλλά… θα βρεις τη χαρά. Δεν υπάρχει σωστός χρόνος ή σωστή στιγμή, υπάρχει απλώς χρόνος. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις μ’ αυτόν και απλώς επειδή παίρνει χρόνο δε σημαίνει πως δε θα συμβεί. Όταν πασχίζουμε να γίνουμε καλύτερα απ’ ότι είμαστε, όλα γύρω μας γίνονται εξίσου καλύτερα. Μην παίρνεις μόνο, αλλά και δώσε, και αντιστοίχως μην δίνεις μόνο αλλά και πάρε. Μπορείς να εξελιχθείς, μπορείς να ευτυχίσεις, να βρεις τη χαρά… σου δίνονται απλόχερα ευκαιρίες να εξελιχθείς, να πας παρακάτω μην τις προσπερνάς. Μην κλείνεις τον εαυτό σου μακριά από τον κόσμο, τις ευκαιρίες, τους ανθρώπους, το παρόν. Αν έχεις το ένστικτό πως δεν είσαι στο σωστό δρόμο, άλλαξε, ακολούθησε έναν πιο ειρηνικό δρόμο. Το συνεχές μπέρδεμα στο μυαλό, είναι πιθανώς ο λάθος αυτός δρόμος. Σου αξίζει να νιώθεις καλύτερα, σου αξίζει να ευτυχήσεις… 

Παίρνει λίγο χρόνο, αλλά… 

Σύμφωνα με όσα σημαίνει η φάση της Σελήνης την ημέρα που γεννήθηκα, από πολύ μικρή έχω την ισχυρή επιθυμία να βοηθάω τους άλλους αλλά και την ελπίδα ότι θα συμβάλλω στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος με τον οποιονδήποτε τρόπο. Θα μπορούσε κανείς να με περιγράψει ως μια αθεράπευτα ρομαντική εκδοχή σε ανάμειξη της Φοίβη Μπουφέι με τον Τσάντλερ Μπίνγκ. Ξεκίνησα τις σπουδές μου στη Δημοσιογραφία και Αρχισυνταξία το 2017, αρθρογραφώ, γράφω ρομαντικές ιστορίες και διαβάζω βιβλία από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Snatch

Snatch: Η αυθεντικότητα της cult

To Snatch είναι μία αστυνομική κωμωδία του 2000, σε σενάριο

Οδηγός για Αυθεντικό Fashion Tourism

Mε τον όρο «τουρισμός μόδας» (fashion tourism) γίνεται αναφορά σε