Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Ο ελληνικός απολογισμός

‘FɋɁ-щϯ/ ϋՌЉJω Cٍœ 2016- ԅ˅ԇ ōQ·Ӯ(Eurokinissi)

Κάθε τέσσερα χρόνια όταν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων βλέπουμε την ελληνική αποστολή να παρελαύνει πρώτη, ελπίζουμε για επιτυχίες και επιστροφή με πολλά μετάλλια. Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία των Ελλήνων αθλητών στους αγώνες στην Αθήνα το 2004 όπου και κατακτήσαμε σύνολο 16 μετάλλια, το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο σύνολο ανεβήκαμε 6 φορές στο βάθρο. Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ήταν διαφορετικοί όμως, καθώς οι Έλληνες αθλητές μας έδωσαν 6 αφορμές να ζητωκραυγάσουμε και να νιώσουμε υπερηφάνεια ενώ είχαμε 3 χρυσούς Ολυμπιονίκες(χρυσό μετάλλιο τελευταία φορά πήραμε στην Αθήνα). Αφού λοιπόν και πάλι το αθλητικό μέλλον φαίνεται ευοίωνο ας δούμε τους αθλητές που φέτος ανέβασαν την Ελλάδα στο βάθρο.

  • Κατερίνα Στεφανίδη(Άλμα επί κοντώ, χρυσό μετάλλιο)

κατερινα στεφανιδη

Το τελευταίο χρονικά μετάλλιο για την Ελλάδα ήταν το χρυσό της Κατερίνας Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο μετάλλιο στον στίβο μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Η 26χρόνη απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ ολοκλήρωσε μια ονειρική χρονιά καθώς πήρε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, την Τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και το αποκορύφωμα της καριέρας της το ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ρίο. Η Στεφανίδη πέρασε πρώτη από τα προκριματικά στον τελικό, όπου και όλα ξεκίνησαν ιδανικά  για αυτή  όταν είδε μεγάλα ονόματα του αθλήματος όπως η Yarisley Silva από την Κούβα και η Jennifer Suhr από τις Η.Π.Α να αποκλείονται νωρίς. Σύντομα το τοπίο ξεκαθάρισε και η μάχη για την πρωτιά ήταν ανάμεσα στην Αμερικανίδα Sandi Morris και την Κατερίνα, με την Νεοζηλανδή Eliza McCartney μετά από μια αξιέπαινη προσπάθεια να μένει τρίτη. Και οι δύο αθλήτριες έφτασαν στα 4.85 μέτρα με επιτυχία όπου αμφότερες έκαναν τρείς άκυρες προσπάθειες γεγονός που έδωσε στην Στεφανίδη το χρυσό καθώς συνολικά είχε λιγότερες άκυρες από την Sandi Morris. ”Όταν μπήκα στη δεύτερη προσπάθειά μου στους Ολυμπιακούς είπα μέσα μου ότι αυτή είναι η τελευταία μου προσπάθεια και μου βγήκε το 4.80μ” .δήλωσε η Ελληνίδα αθλήτρια ενώ στην συνέχεια είπε: “Έχω περάσει πολλά προβλήματα. Μου έχει πάρει πολλά χρόνια να ξαναφτάσω σε αυτό το επίπεδο και για αυτό είναι τόσο σημαντικό αυτό το μετάλλιο”. Η Κατερίνα έβαλε πολύ ψηλά τον προσωπικό της πήχη και κατάφερε να μην τον ρίξει, κερδίζοντας παράλληλα το παράσημο να είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης.

Advertising

Advertisements
Ad 14
  • Λευτέρης Πετρούνιας(Κρίκοι, χρυσό μετάλλιο)

λευτερης πετρουνιας

Ναι ρε φίλε…μια έκφραση που ο Λευτέρης Πετρούνιας λέει στον εαυτό του(και προσωπικό αντίπαλο του με βάση τα λεγόμενά του) μετά από κάθε επιτυχημένη προσγείωση του από τους κρίκους είναι η κατάλληλη για να περιγράψει την παρουσία του  στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες μας από την αρχή για διάκριση στο Ρίο όχι μόνο επιβεβαίωσε τις προσδοκίες γύρω από το όνομά του αλλά κατάφερε το μέγιστο, να στεφθεί χρυσός Ολυμπιονίκης. Πολλοί πίστευαν ότι ο Έλληνας γυμναστής θα επηρεαστεί από τις προσδοκίες που είχαν όλοι για αυτόν και το όλο άγχος για την πρωτιά θα τον καταβάλει αντιθέτως όμως ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβηκε στους κρίκους και μάζεψε 16.000 βαθμούς ανεβάζοντας τον στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου πάνω από τον χρυσό στο Λονδίνο  Arthur Zanetti και τον Ρώσσο Dennis Ablyazin. Μετά την τεράστια επιτυχία του και την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε «Είναι αυτό που ονειρευόμασταν. Ένα κομμάτι του μεταλλίου είναι οι Έλληνες» και στην συνέχεια έδωσε ένα μήνυμα για το μέλλον λέγοντας «Θέλουμε στήριξη γιατί αν στη δύσκολη αυτή εποχή φέραμε έξι μετάλλια, με λίγο βοήθεια θα κάνουμε θαύματα».

  • Άννα Κορακάκη(Σκοποβολή, χρυσό και χάλκινο μετάλλιο)
Διαβάστε επίσης  Πάμε γήπεδο ή για κανά καφέ ;

αννα κορακακη

Τα πρώτα χρονικά μετάλλια για την Ελλάδα φέτος ήρθαν από την 20χρονη Άννα Κορακάκη στην σκοποβολή. Η Κορακάκη γίνεται η πρώτη εκπρόσωπος της Ελλάδας που κερδίζει δύο μετάλλια μετά τον Κωσταντίνο Τσικλητήρα. Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έκανε γνωστό το όνομά της καθώς πριν την αρχή των αγώνων ελάχιστοι ακολουθούσαν την πορεία της ενώ συνέχισε κατακτώντας το χρυσό στο πιστόλι 25 μέτρων αφήνοντας δεύτερη την Γερμανίδα Monika Karsh σε έναν επεισοδιακό τελικό. Η επιτυχία της Κορακάκη είναι τεράστια εάν αναλογιστεί κάποιος τις συνθήκες στις οποίες προπονούταν για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη και είναι άξιο θαυμασμού το γεγονός ότι νίκησε αθλήτριες που είχαν πολύ καλύτερες υποδομές και προετοιμασία από εκείνη. Μετά το τέλος των αγώνων η Άννα και ο πατέρας και προπονητής της ήταν καυστικόι για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική ομοσπονδία με αποτέλεσμα να μην δέχεται καν πρόσκληση στο προεδρικό μέγαρο στην βράβευση των Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Advertising

  • Σπύρος Γιαννιώτης(Μαραθώνια κολύμβηση, ασημένιο μετάλλιο)

σπυρος γιαννιωτης

Μια από τις πιο όμορφες ιστορίες των φετινών αγώνων είναι αυτή του Σπύρου Γιαννιώτη. Ο 36χρονος κολυμβητής είδε το όνειρό του για ένα ολυμπιακό μετάλλιο να απομακρύνεται με την τέταρτη θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου σε έναν συγκινητικό αγώνα. Αποφάσισε όμως να δηλώσει παρόν στο Ρίο και να στεφθεί ασημένιος ολυμπιονίκης στην τελευταία κούρσα της τεράστιας καριέρας του σε έναν συναρπαστικό αγώνα όπου ανέβηκε πρώτος από την δέκατη θέση για να χάσει την πρώτη θέση για μια λεπτομέρεια. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη για αυτόν τον καταπληκτικό αθλητή-ο οποίος αποτελεί κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό- που έζησε την στιγμή που ονειρευόταν από μικρό παιδί. Οι Έλληνες με την επιστροφή του στην Έλλαδα τον υποδέχτηκαν σαν ήρωα και εξέφρασαν την περηφάνια τους για αυτόν τον μοναδικό κολυμβητή.

  • Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής(Ιστιοπλοΐα, χάλκινο μετάλλιο)

mantis_kagialis

Σε έναν τελικό που άλλαζε συνεχώς ημερομηνία οι Μάντης-Καγιαλής που είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο medal race με τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις στις τρείς τελευταίες ιστιοδρομίες έμειναν τρίτοι πίσω από το Κροατικό και Αυστραλιανό πλήρωμα και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι ανήκουν στην ¨ελίτ¨ του αθλήματος. Μια όχι τόσο πολυσυζητημένη επιτυχία σε σχέση με τις υπόλοιπες η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι ασήμαντη καθώς οι δύο ιστιοπλόοι επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες που είχαν για μια μεγάλη επιτυχία και μια θέση στο βάθρο. Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες δήλωσαν μετά την απονομή πως αυτό το μετάλλιο έσβησε όλες τις πίκρες ενώ παράλληλα οι κόποι και η προετοιμασία τόσων χρόνων επιτέλους ανταμείφθηκαν.

Advertising

Επειδή όμως στο ολυμπιακό πνεύμα δεν χωράνε μόνο οι νικητές αλλά όλοι οι αθλητές που προσπάθησαν και προπονήθηκαν μανιωδώς για να συμμετάσχουν στους αγώνες, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε αξιέπαινες συμμετοχές αθλητών που εκπροσώπησαν την χώρα μας φέτος στο Ρίο αλλά στο τέλος του δρόμου δεν κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο.

  • Σοφία Ασουμανάκη-Κατερίνα Νικολαΐδου(Κωπηλασία, 4η θέση)

ασουμανακη νικολαιδου

Το ελληνικό δίδυμο στο διπλό σκίφ της κωπηλασίας στην παρθενική τους συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατάφερε να φτάσει στην τέταρτη θέση και να μείνει ελάχιστα εκτός  βάθρου. Τα δύο κορίτσια πριν την αρχή των αγώνων έδειξαν τρομερό ζήλο στην προετοιμασία τους και όπως δηλώναν στόχος τους ήταν το χρυσό γεγονός που τις κατέστησε από τις πρώτες ελπίδες μας για ένα μετάλλιο. Στα προκριματικά τα πήγαν πολύ καλά και κέρδισαν την θέση τους στον τελικό. Στον μεγάλο τελικό όμως ήρθε η ατυχία και το ελληνικό πλήρωμα είχε μια αργή εκκίνηση η οποία παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν οι Ελληνίδες αθλήτριες τους κόστισε την είσοδο στην τριάδα για ελάχιστα δευτερόλεπτα αφήνοντάς τες πίσω από το πολωνικό, βρετανικό και λιθουανικό πλήρωμα. Μπορεί η Ασουμανάκη να δήλωσε πως υπάρχει μια πικρία για το αποτέλεσμα αλλά μόνο περηφάνεια νιώθουμε για αυτήν και την Νικολαΐδου οι οποίες σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν στο άθλημά τους.

  • Εθνική Ομάδα Πόλο, 6η θέση.
Διαβάστε επίσης  Θαλάσσια σπορ

πολο

Advertising

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο άθλημα του πόλο ρίχτηκε στην «αρένα» ενάντια σε μεγαθήρια του αγωνίσματος όπως η Σερβία, η Ιταλία και η Ουγγαρία κ.α.  και κατάφερε να κοιτάξει κάθε μια από αυτές στα μάτια να φέρει επιτυχίες και τελικά να κατακτήσει την έκτη θέση. Η ελληνική αποστολή απαρτιζόταν από τους: Κώστας Φλέγκας, Χρήστος Αφρουδάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Γούνας, Μανώλης Μυλωνάκης, Κωσταντίνος Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος. Η εθνική ομάδα τερμάτισε με τριπλή ισοβαθμία δεύτερη στο όμιλο αφήνοντας μάλιστα πίσω την χρυσή στους Αγώνες ομάδα της Σερβίας( με την οποία φέραμε ισοπαλία) και διασταυρώθηκε στην φάση των «8» με την χάλκινη Ιταλία όπου και αξιόμαχα έχασε. Στην συνέχεια στους αγώνες των κατατάξεων με νίκη απέναντι στην Ισπανία και ήττα από την Ουγγαρία τερματίσαμε στην 6η θέση του Ολυμπιακού Τουρνουά.

  • Βούλα Παπαχρήστου(Τριπλούν,8η θέση)

βουλα παπαχρηστου

Άλλη μια παρθενική εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν αυτή της Βούλας Παπαχρήστου. Πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος με σχετική άνεση και κέρδισε το δικαίωμα να αγωνιστεί απέναντι στις καλύτερες στον κόσμο. Τα άλματα της ήταν έγκυρα με ανώτερη επίδοση το πρώτο άλμα με 14,26 το οποίο την κατέταξε στην 8η θέση. Δεν κατάφερε να πετύχει το άλμα που θα την εκτόξευε ακόμα πιο πάνω ίσως και στο βάθρο αλλά αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια της. Αντιθέτως καθώς είναι μικρή αποτελεί μεγάλη ελπίδα για μελλοντικές επιτυχίες.

  • Εβελίνα Παπάζογλου-Ευαγγελία Πλατανιώτη(Συγχρονισμένη κολύμβηση,10η θέση)

παπαζογλου πλατανιωτη

Advertising

Την δέκατη θέση στο ντουέτο γυναικών της συγχρονισμένης κολύμβησης κατέκτησαν οι Ελληνίδες αθλήτριες Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Πλατανιώτη, θέση με την οποία κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό και την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος μη καταφέρνοντας να ανεβούν ψηλότερα αλλά παράλληλα μην αφήνοντας τις υπόλοιπες ομάδες να τις προσπεράσουν. Βέβαια ενάντια στις χρυσές Ρωσίδες Ναταλία Ιστσένκο και Σβετλάνα Ρωμασίνα κάθε χώρα ήταν σαν τον Δαυίδ ενάντια στον Γολιάθ μόνο που στο τέλος ο Γολιάθ επικράτησε.

  • Κέλλυ Αραούζου(Μαραθώνια κολύμβηση,11η θέση)

αραουζουΣε ένα αγώνισμα όπου όλοι ασχοληθήκαμε με την τρομερή προσπάθεια του Σπύρου Γιαννιώτη, δεν εστιάσαμε στην μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε η Κέλλυ Αραούζου στα 10χλμ ανοιχτής θαλάσσης, η οποία τερμάτισε, αν αναλογιστεί κανείς τον αριθμό των αθλητριών του τελικού, στην άκρως τιμητική 11η θέση. Μπορεί να ξεκίνησε κάπως αργά, αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα ανέβασε στροφές και έφτασε μέχρι και την 6η θέση πριν υποχωρήσει και τερματίσει τελικά στην 11η.

  • Ηλίας Ηλιάδης(Τζούντο)-Βλάσης Μάρας(Ενόργανη Γυμναστική) Πρόωροι αποκλεισμοί.
Διαβάστε επίσης  Manchester United: Η αναγέννηση

ηλιαδης

Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για Έλληνες αθλητές στου Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς αυτά τα δύο ονόματα. Στους τελευταίους Αγώνες της καριέρας τους τόσο ο Ηλίας Ηλιάδης όσο και ο Βλάσης Μάρας σε τζούντο και γυμναστική γνώρισαν πρόωρο αποκλεισμό στην πρώτη φάση, γεγονός που δείχνει ότι τελικά είναι θνητοί μετά από τόσα χρόνια πρωταθλητισμού και επιτυχιών στο υψηλότερο επίπεδο. Δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών, πρέπει να τους ευχαριστούμε και να νιώθουμε περήφανοι που μας εκπροσώπησαν δύο αθλητές τέτοιο βεληνεκούς, πρωταθλητές στους αγώνες και στην ζωή.

Advertising

μαρας

Τέλος με την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων 92 αθλητές εκπροσώπησαν την χώρα μας κάνοντας περήφανους τους απανταχού Έλληνες, άσχετα με επιτυχίες ή όχι αξίζουν συγχαρητήρια και σας τους παρουσιάζουμε:

Στίβος

Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ), Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ),  Νικόλ Κυριακοπούλου (επί κοντώ), Λυκούργος Τσάκωνας (200μ.), Μαρία Μπελιμπασάκη (200μ.),Αντώνης Μάστορας (ύψος), Κώστας Μπανιώτης (ύψος), Κώστας Δουβαλίδης (110μ. εμπόδια), Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (50χλμ. και 20χλμ. βάδην), Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (20χλμ. βάδην), Δέσποινα Ζαπουνίδου (20χλμ. Βάδην), Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (δίσκος), Σοφία Ρήγα (μαραθώνιος), Ράνια Ρεμπούλη (μαραθώνιος), Χριστόφορος Μερούσης (μαραθώνιος), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν), Νίκος Σκαρβέλης (σφαίρα), Αλεξία Παππά (10.000), Παναγιώτα Τσινοπούλου (20χλμ. βάδην), Παναγιώτα Βλαχάκη (Μαραθώνιος), Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), Λίλη Αλεξούλη (μήκος), Μιχάλης Αναστασάκης, (σφυροβολία) Mιχάλης Καλομοίρης (μαραθώνιος), Ελισάβετ Πεσιρίδου (100 εμπόδια), Ειρήνη Βασιλείου (400μ.).

Advertising

 

Κολύμβηση

Κριστιάν Γκολομέεφ (50μ. και 100μ. ελεύθερο), Στέφανος Δημητριάδης (200μ. πεταλούδα), Οδυσσέας Μελαδίνης (50μ. ελεύθερο), Ανδρέας Βαζαίος (200μ. μικτή ατομική), Παναγιώτης Σαμιλίδης (200μ. πρόσθιο), Νόρα Δράκου (50μ. ελεύθερο), Σπύρος Γιαννιώτης (10χλμ. μαραθώνια κολύμβηση), Κέλλυ Αραούζου (10χλμ. μαραθώνια κολύμβηση), Άννα Ντουντουνάκη (100μ. πεταλούδα), Απόστολος Χρήστου (100 ύπτιο), Δημήτρης Κουλούρης (200μ. πρόσθιο), Χρήστος Κατραντζής (4Χ100 ελεύθερο), Θοδώρα Γιαρένη (50μ. ελεύθερο), Κριστέλ Βουρνά (100μ. πεταλούδα), Δημήτρης Δημητρίου (400μ. ελεύθερο), Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου( Ντουέτο συγχρονισμένης κολύμβησης)

 

Πόλο

Κώστας Φλέγκας, Χρήστος Αφρουδάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Γούνας, Μανώλης Μυλωνάκης, Κωσταντίνος Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος

Advertising

 

Κωπηλασία

Κατερίνα Νικολαΐδου, Σοφία Ασουμανάκη (διπλό σκιφ γυναικών), Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλας, Διονύσης Αγγελόπουλος, Γιάννης Τσίλης (τετράκωπος ανδρών)

 

Ιστιοπλοια

Βύρωνας Κοκκαλάνης (RS:Χ), Τζέλη Σκαρλάτου (RS:Χ), Παύλος Καγιαλής, Παναγιώτης Μάντης (470), Γιάννης Μιτάκης (Φιν), Σοφία Μπεκατώρου – Μιχάλης Πατενιώτης (Νacra 17)

Advertising

 

Γυμναστική

Λευτέρης Πετρούνιας (ενόργανη), Bλάσης Μάρας (ενόργανη), Βαρβάρα Φίλιου (ρυθμική), Βάσω Μιλλούση (ενόργανη), Εθνική ομάδα ανσάμπλ (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, Ζωή Κοντογιάννη)

 

Ποδηλασία

Γιάννης Ταμουρίδης (ποδηλασία δρόμου), Χρήστος Βολικάκης (ποδηλασία πίστας), Δημήτρης Αντωνιάδης (ορεινή ποδηλασία)

Advertising

 

Σκοποβολή

Άννα Κορακάκη (αεροβόλο πιστόλι), Ευθύμης Μίττας (σκητ)

 

Ξιφασκία

Βάσω Βουγιούκα, Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου

Advertising

 

Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Παναγιώτης Γκιώνης

 

Πάλη

Μαρία Περβολαράκη

Advertising

 

Τζούντο

Ηλίας Ηλιάδης, Ρομάν Μουστόπουλος

 

Αρση Βαρών

Θόδωρος Ιακωβίδης 85κ.

Advertising

 

Τοξοβολία

Ευαγγελία Ψάρρα

Βάλε στη ζωή σου αυτά που σε γεμίζουν. Δες πολλές ταινίες, άκου μουσική συνέχεια, υποστήριξε την ομάδα σου, βγες με τους φίλους σου. Βολιώτης, προσπαθεί να βγάλει τη Δημοσιογραφία, θα με βρεις στο Maxmag, αλλιώς θα είμαι κάπου βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας ατέλειωτες Marvel θεωρίες και γεγονότα.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Προσχολική ψυχοκινητική ανάπτυξη: Διαφορές φύλου

Το παρόν άρθρο Υπάρχουν διαφορές μεταξύ αγοριών και κοριτσιών στην

Το πρώτο ψέμα κερδίζει: μία γυναίκα, πολλές προσωπικότητες

«Συναντάς μία άγνωστη γυναίκα σε ένα πάρτι… Σου μοιάζει.. και