Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

Dark Phoenix: Πότε βγαίνει το Dark Phoenix, και τι θα δούμε;

Όλοι γνωρίζουμε τους X-MEN. Κάποιοι τους ξέρουμε γιατί μεγαλώσαμε μαζί τους, μέσω των κόμικς της Marvel, κάποιοι τους γνωρίσαμε μέσω των ταινιών, με την πρώτη να έχει βγει το 2000.

Υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ κόμικς και ταινίας, γι’ αυτό και πολλοί δεν ξετρελάθηκαν με την σκηνοθετική προσέγγιση μερικών. Συγκεκριμένα, το 2016 η ταινία X-MEN: APOCALYPSE, δεν είχε τρομερή επιτυχία και δεν άρεσε σε πολλούς φαν. Τα άσχημα σχόλια έδωσαν και πήραν από πολύ κοσμάκη, γι’ αυτό και δεν έχουν μεγάλες προσδοκίες από το Dark Phoenix.

Dark Phoenix
Πηγή εικόνας: imdb.com

Από τον σκηνοθέτη, Simon Kinberg, η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου του 2019.

Η ταινία ακολουθεί την Sophie Turner ως Jean Grey (“Game of Thrones”, “Josie”) η οποία μετά την αποκάλυψη και απελευθέρωση της δύναμης της, στο Dark Phoenix, βρίσκεται λίγο στα χαμένα. Ξέραμε πως η Jean πάντα είχε ένα θεματάκι με τον έλεγχο της δύναμης της. Πάντα έπεφτε θύμα της. Δεν μπορούσε ποτέ να την ελέγξει, και κατέληγε να κάνει κακό στους γύρω της. Αφού όμως την προσέγγισε ο Professor X, James McAvoy (“Atonement”, “The Chronicles Of Narnia”)είχε καλυτερέψει. Παντοδύναμος, μεταλλαγμένος, με τη δύναμη να ακούει τη σκέψη σου (ωχ!). Αλλά και να ελέγχει το μυαλό σου, κατάφερε να “χτίσει” στο μυαλό της ένα τείχος. Ένα τείχος που την χωρίζει από τη δύναμη που κρύβει μέσα της, έτσι ώστε να μην αποτρελαθεί.

Dark Phoenix
Πηγή εικόνας: hotcorn.com

Στο Dark Phoenix λοιπόν, γνωρίζουμε πως η Jean, δεν θα είναι πλέον το άκακο αρνάκι που θέλανε να είναι. Αν και την είχανε υπό έλεγχο για το καλό της, αυτή αποφάσισε να κάνει την επανάσταση της. Στο τρέιλερ που θα δείτε παρακάτω, μας δείχνει ότι η Jean είναι κυνηγημένη. Και από τον καλούλη Professor, αλλά και από την αστυνομία. Χωρίς να ξέρει τι να κάνει, διάλεξε να καταφύγει σε έναν frenemy, όπως θα λέγανε και στην Αμερική. Ούτε φίλος, ούτε εχθρός, θέλει και το κακό, και το καλό μας. Ο Michael Fassbender ως Magneto, πάλι μας δείχνει ότι δεν αντέχει καθόλου τον έλεγχο (όταν τον ασκεί πάνω σε άλλους καλά είναι βέβαια). Πείθει την Jean, πως όλοι θέλουν να την χρησιμοποιήσουν και να την ελέγξουν. Την αντιμετωπίζει σαν μια θεότητα γιατί, ποτέ δεν υπήρξε δυνατότερος μεταλλαγμένος, εκτός από την Jean.

Αυτή η χωριστή δύναμη μέσα της, ή και προσωπικότητα αν θέλετε, αποκαλεί τον εαυτό της Phoenix. Είναι ένα φλογερό και δυναμικό πλάσμα που δεν θέλει με τίποτα να είναι στα παρασκήνια. Δεν θέλει να είναι μέσα σε κλουβί. Η καημένη η Jean, δε θέλει να πειράξει τους δικούς της ανθρώπους. Αλλά, πώς να ελέγξει μια τόσο μεγάλη δύναμη, που κυλάει παντού στις φλέβες της;

Dark Phoenix
Πηγή: Wmagazine.com

Εκτός από το παλιό καλό κάστ, Jennifer Lawrence ως Mystique (“The Hunger Games”, “Silver Lining”, “Joy”), τον Nicholas Hoult ως Hank McCoy (“Skins”, “Mad Max:Fury Road”, “Equals”) μια νέα προσθήκη, είναι η Jessica Chastain (“Miss Sloane”). Θα ερμηνεύσει την “Smith”, την οποία δεν γνωρίζουμε και πολλά, εκτός το ότι είναι μια εξωγήινη μορφή.

Αναμένεται να δούμε πώς θα καταφέρουν να σώσουν την Jean, αλλά, και κατά πόσο έχει “ξεφύγει”, για να μπορεί να σωθεί.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα από τη στήλη: Κινηματογράφος

Κινηματογράφος

Vivre Sa Vie (1962): Το πραγματικό αριστούργημα του Γκοντάρ

Χωρισμένο σε 12 κεφάλαια, το Vivre Sa Vie βάζει τον χαρακτήρα στο μικροσκόπιο, μιλά ανοιχτά…

Κινηματογράφος

Τα Χρονικά της Νάρνια: 20 χρόνια μετά

Πριν από 20 χρόνια, Τα Χρονικά της Νάρνια έγιναν κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας και…

Κινηματογράφος

Ρόουζ εναντίον Ρόουζ – Μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος!

Οι Ρόουζ επιστρέφουν πιο αιχμηροί, πιο αθυρόστομοι και πιο Βρετανοί από ποτέ, με την Olivia…

Κινηματογράφος

Το Τανγκό των Χριστουγέννων: Η μελαγχολική πλευρά των γιορτών

Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και μια ανάσα πριν το απόλυτο απωθημένο. Το Τανγκό των…

Κινηματογράφος

Jingle All The Way: Καταναλωτισμός χωρίς όρια

Εργασιομανία, υπερκαταναλωτισμός και μια κούκλα που θα «σώσει» τα Χριστούγεννα. Το Jingle All The Way…

Κινηματογράφος

Rebecca: Γοτθικό (ψευτό)ρομάντζο δια χειρός Χίτσκοκ

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με goth αισθητική και το επεισοδιακό ντεμπούτο του Χίτσκοκ στο Χόλιγουντ Το…

Κινηματογράφος

«Χριστούγεννα για Όλους» στο ERTFLIX – Όλη η μαγεία των γιορτών στο σαλόνι μας!

Το ERTFLIX στολίζεται με την ειδική ενότητα «Χριστούγεννα για Όλους» – μια συλλογή προσεκτικά επιλεγμένων…