Περιοδικά φωτογραφίας που πρέπει να εγγραφείς

Τα περιοδικά φωτογραφίας είναι πολύ σημαντικά, για κάθε φωτογράφο. Ο λόγος είναι, ότι μέσω αυτών των περιοδικών, μπορείς να εμπνευστείς, άμα τυχόν έχεις ξεμείνει από ιδέες. Αλλά είναι και πηγή μάθησης, αφού κάποια περιοδικά παραδίδουν και μαθήματα φωτογραφίας. Θα βρείτε ανερχόμενους φωτογράφους, όπως επίσης σε κάποια περιοδικά διαθέτουν προς πώληση, υλικό όσων φωτογράφων δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα τους. Οπότε θέλω να σας δώσω μια λίστα με τέσσερα περιοδικά που θεωρώ, πως πρέπει κάποιος να εγγραφεί για να βοηθηθείς στην εξερεύνηση ιδεών και μαθημάτων.

 

Περιοδικά Φωτογραφίας Νο1: YET Magazine

περιοδικά φωτογραφίας
Πηγή εικόνας: https://mindsparklemag.com

To YET είναι περιοδικό που πιστεύει στην φωτογραφία. Ένας κανόνας που έχουν, είναι ότι οι φωτογραφίες που υποβάλλονται, δεν πρέπει να έχουν ίχνος επεξεργασίας ή κάποιου logo. Αυτό το κάνουν, γιατί θεωρούν ότι η φωτογραφία πρέπει να δημοσιεύεται ως έχει. Το περιοδικό είναι το προϊόν του ελβετικού οίκου με το ίδιο όνομα. Δεν βάζουν όρια ούτε στο είδος φωτογραφίας, ούτε στο μέσο που χρησιμοποιεί ο κάθε φωτογράφος, αλλά ούτε και στο επίπεδο του φωτογράφου. Αυτό σημαίνει, ότι κάθε φωτογράφος έχει το δικαίωμα να υποβάλλει έργα του, και αν περάσει από την επιτροπή που έχουν να δημοσιοποιηθεί και στην σελίδα τους.

Newsletter

Instagram

Advertisements
Ad 14

 

Περιοδικά Φωτογραφίας Νο2: Fujifeed

περιοδικά φωτογραφίας
Πηγή εικόνας: https://www.cssdsgn.com

Το Fujifeed ξεκίνησε πρώτα από το Instagram και, αφού είδε μεγάλη εξέλιξη από την σελίδα τους, θεώρησαν πως πρέπει να μεταφέρουν και άλλο υλικό μέσω, της ιστοσελίδας τους. Στην ιστοσελίδα τους, θα βρεις κάτι παραπάνω από φωτογραφίες. Θα διαβάσεις συνεντεύξεις φωτογράφων, θα διαβάσεις άρθρα για την φωτογραφίας, αλλά και θα δεις μαθήματα που επίσης έχουν να κάνουν με την φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης  Μπορούν να γίνουν όλοι φωτογράφοι ;

Newsletter

Instagram

 

Περιοδικά Φωτογραφίας Νο3: Paper Journal

περιοδικά φωτογραφίας
Πηγή εικόνας: https://static1.squarespace.com

To Paper Journal διαφέρει από τα αλλά περιοδικά, και μπορεί αυτή η διαφορά να είναι και σημαντική για κάποιους φωτογράφους. Για αρχή, και αυτό το περιοδικό έχει συνεντεύξεις, σου προτείνει ανερχόμενους φωτογράφους, αλλά δίνει και κριτικές για ό,τι έχει να κάνει με την φωτογραφία. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο περιοδικό να διαφέρει, από τα άλλα, είναι ότι βγαίνει και σε εκτυπωμένη μορφή. Τώρα με την τεχνολογία, περιμένουν όλα να είναι ψηφιακά. Όμως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που προτιμούν να κρατάνε κάτι που να έχει ύλη.

Newsletter

Instagram

 

Περιοδικά Φωτογραφίας Νο4: Noice Magazine

περιοδικά φωτογραφίας
Πηγή εικόνας: https://static1.squarespace.com

Το Noice είναι ένα περιοδικό, που ασχολείται με όλα τα είδη τέχνης. Αλλά γενικά δεν διαφέρει, από τα άλλα περιοδικά. Επίσης στην ιστοσελίδα, μπορείς να αγοράσεις προϊόντα των φωτογράφων που δημοσιεύει.

Newsletter

Instagram

 

 

Πηγές:

Λέγομαι Χαρίσσα και ,σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ( πρώην ΤΕΙ Πειραιά ) στην Διοίκηση Τουρισμού .
Και ασχολούμαι με την φωτογραφία ενεργά εδώ και πέντε χρόνια, και είναι κάτι που γεμίζει την μέρα μου,με δημιουργικότητα .

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ice Cube

Ice Cube: Πρώτα ράπερ, μετά ηθοποιός

Ο Ice Cube είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός

Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες

Οι Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες είναι ένα σύνολο γλωσσών που χρησιμοποιούνταν στην