Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

Curse Of Osiris το πρώτο DLC για το Destiny 2

10 Δεκεμβρίου 2017

Curse Of Osiris

Το πρώτο expansion του sequel Destiny 2 είναι εδώ. Το DLC με τίτλο Curse Of Osiris είναι διαθέσιμο από 5 Δεκεμβρίου 2017. Το Curse Of Osiris μας στέλνει στο πλανήτη Ερμή (Mercury) με σκοπό την διάσωση του Warlock Osiris από τους Vex (μία φυλή κυβερνητικών, πολεμικών μηχανών).Curse Of Osiris

Μπορούμε να περιμένουμε αύξηση του υπάρχοντος Level και αποκλειστικό περιεχόμενο για το PS4. Το Curse Of Osiris θα περιλαμβάνει νέα missions, χάρτες, όπλα (όπως ένα hand cannon μέσω ενός quest του DLC), πανοπλίες και άλλα. Στις εικόνες μπορείτε να δείτε κάποιες από τις νέες πανοπλίες, τοποθεσίες και concept art για το DLC.

 

Curse Of Osiris

Όσον αφορά το επιπλέον story, έχουμε οπτικό υλικό του Osiris να διανύει το Infinite Forest. Πρόκειται για μία προσομοίωση του σύμπαντος, την οποία δημιούργησαν οι Vex που τους επιτρέπει να προσομοιώσουν μία σειρά από πραγματικότητες. Ο μηχανισμός του Infinite Forest βρίσκεται στο εσωτερικό του πλανήτη. Ο Osiris αναζητά το ίδιο, μυστηριώδες αντικείμενο με τους Vex. Οι Vex μοιάζουν να αποτελούν τους κύριους εχθρούς του DLC Curse Of Osiris. Η ιστορία, ακολουθεί το τέλος του Red War του Destiny 2.

Curse Of OsirisΠέρα από το main story, ο παίκτης θα μπορεί να βλέπει την πρόοδο του στην εκάστοτε αποστολή μέσα από μία ανανεωμένη εκδοχή του Lighthouse.

Το trailer εντείνει το ενδιαφέρον για το DLC. Μέσα από την αφήγηση της Ikora, μας αποκαλύπτεται το μυστικό της αρχαίας πύλης που άνοιξε στον πλανήτη Ερμή. Μέσα από αυτή την πύλη, μηχανές του παρελθόντος και του μέλλοντος, ξεχύνονται για να αναδημιουργήσουν το σύμπαν, καθεικόνα τους. O Osiri είχε προβλέψει αυτή την καταστροφή. Η Ikora προειδοποιεί πως δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Osiris θα είναι σύμμαχος μας ή θα φέρει περισσότερη καταστροφή.

 

 

[punica-heading-pattern style=”h2″]DLC Curse Of Osiris trailer[/punica-heading-pattern]

Την ίδια μέρα με το DLC Curse Of Osiris κυκλοφόρησε ένα νέο update το οποίο προσφέρει επιπλέον διάκοσμο για τις υπάρχουσες πανοπλίες. Επίσης από 12 Δεκέμβρη ισχύει ένα επιπλέον update. Αυτό συστήνει μία νέα εκδοχή για τα Legendary όπλα.

 

Developer: Bungie

Publisher: Activision

Platforms: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One

Η Ανδριάνα Μουρελάτου πραγματοποίησε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Θεατρικών σπουδών. Έχει υπάρξει εθελόντρια αρθρογράφος σε τοπικές εφημερίδες των Νοτίων προαστίων. Το 2015 υπήρξε συντονίστρια σε ένα από τα σεμινάρια θεατρικών διαλόγων που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Anima Εκδοτική. Εργάζεται στον τομέα της θεατρικής επιμέλειας κειμένων. Η συλλογή θεατρικών έργων «Η Συνάντηση» (2017) είναι η πρώτη της συμμετοχή σε εκδοθέν έργο.

Περισσότερα από τη στήλη: Gaming

Gaming

Call Of Duty Black Ops 7: Game Review

Το Call of Duty Black Ops 7 κυκλοφόρισε στις 13 Νοεμβρίου του 2025, συνεχίζοντας μια…

Gaming

Grow a Garden: Μια ταινία βγαλμένη απ’το Roblox

Κάποια games είναι φτιαγμένα με τρόπο τέτοιο που σχεδόν «παρακαλάνε» να βγουν στη μεγάλη οθόνη.…

Gaming

Parnitha Patient 66 – Παιχνίδι τρόμου με άρωμα Ελλάδας

Καθώς λοιπόν πλησιάζουμε στο τέλος του 2025 λίγες πλέον κυκλοφορίες έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί…

Gaming

Dispatch : Game review

Το Dispatch, ενα παιχνίδι από την AdHoc Studio ανήκει στην κατηγορία των «Episodic Adventure Games»,…

Gaming

Pokémon Hardcore Nuzlocke – Μία απαιτητική περιπέτεια

  Ένας από τους μεγαλύτερους κολοσσούς παιχνιδιών της Nintendo και κατ’ επέκταση της βιομηχανίας παιχνιδιών…

Gaming

Video Games ως τέχνη: τα υπέρ και κατά

  Κάθε gamer μπορεί να διαλέξει τουλάχιστον έναν τίτλο που του άλλαξε την ζωή. Ωστόσο,…

Gaming

Xenoblade Chronicles 3: Το τέλος μίας Αιώνιας τριλογίας

Το Xenoblade Chronicles 3 ολοκληρώνει τη τριλογία της σειράς Xenoblade Chronicles, όχι μόνο ως ένας…