Death Stranding: Open World game και οχήματα, σύμφωνα με τον Kojima

27 Φεβρουαρίου 2017

To Death Stranding απέχει πολύ από την κυκλοφορία του, αλλά κάθε φορά που ο Hideo Kojima μιλάει γι αυτό, παίρνουμε μερικές πληροφορίες παραπάνω. Λεπτομέρειες που μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο. Μιλώντας στο PlayStation Blog, αποκάλυψε την ύπαρξη οχημάτων, τα οποία θα μπορεί ο παίκτης να χρησιμοποιεί για να κινείται στον Open World χάρτη του game.

«Με λίγα λόγια, είναι ένα action game, ένα open world game, με μεγάλη ελευθερία. Ο παίκτης θα έχει πολλές επιλογές για να διαλέξει τι να κάνει, και θα υπάρχουν οχήματα που θα μπορεί να οδηγήσει, και ακόμη περισσότερα. Αν είσαι μαχητής, το game σου δίνει τις ευκαιρίες να το αποδείξεις. Αν δεν σου αρέσουν οι μάχες, πάλι το game σου δίνει την επιλογή να παίξεις με διαφορετικό τρόπο.», δήλωσε ο Kojima.

O Kojima επίσης μίλησε και για την συνεργασία του με την Guerilla Games, και την μηχανή γραφικών Decima πάνω στην οποία εργάζεται το Death Stranding: «Συνήθως όταν αγοράζεις ή νοικιάζεις μια μηχανή γραφικών για να χρησιμοποιήσεις, κάποιος θα σου πει “Δάνεισε μας το όνομα σου”, ή θα σου ζητήσει για αμοιβή. Δεν είχαμε κανένα συμβόλαιο με την Guerilla Games, αλλά όταν συναντηθήκαμε μαζί τους, μας δώσανε ένα όμορφο κουτί. Ανοίγοντας το κουτί, βρήκαμε μέσα ένα USB. Μέσα στο USB αυτό υπήρχε ο πηγαίος κώδικας της μηχανής τους. Να επαναλάβω ότι στην παρούσα φάση δεν είχαμε συμβόλαιο μαζί τους. Μας παρείχαν όμως την κορωνίδα της προσπάθειας τους όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό ήταν κάτι που μας έκανε να τους εμπιστευτούμε, μια χειρονομία καλής θέλησης.»

Advertising

Advertisements
Ad 14

Κλείνοντας, ο Kojima είπε ότι το Death Stranding είναι σε αρχικά στάδια ανάπτυξης ακόμη. Όμως το έτος 2017 είναι ένας έτος σκληρής εργασίας και ανάπτυξης. Οπότε ίσως έχουμε περισσότερα νέα σίγουρα, και ο τίτλος να κυκλοφορήσει πολύ πιο νωρίς από ότι πιστεύουμε.

Οι λεπτομέρειες του τίτλου

Το Death Stranding είναι η πρώτη προσπάθεια του Hideo Kojima μετά την επεισοδιακή του αποχώρηση από την Κonami. Ακολουθεί την ακύρωση του πολλά υποσχόμενου Silent Hills, το οποίο μέσω του demo του, P.T., είχε καταπλήξει το κοινό για την ρεαλιστικότητα του και την αίσθηση του τρόμου. Τώρα, στο Death Stranding, συνεχίζει την συνεργασία του με τον Norman Reedus. O Norman Reedus είναι γνωστός από την συμμετοχή του στο Walking Dead και την ταινία Boondock Saints. Ακόμη μια συμμετοχή έκπληξη είναι αυτή του Mads Mikkelsen, καταξιωμένου Δανού ηθοποιού, πρωταγωνιστή της σειράς Hannibal, αλλά και του Star Wars: Rogue One. Επίσης στην παραγωγή, όσο και σαν χαρακτήρας, σύμφωνα με το trailer του τίτλου, συμμετέχει και ο Guillermo Del Toro.

Ο τίτλος είναι αποκλειστικός για το Playstation 4 και θα κυκλοφορήσει από εσωτερικό στούντιο της Sony Entertainment. Παρόλα αυτά δεν είναι γνωστό το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας.

Advertising

 

Περισσότερα από τη στήλη: Gaming

Gaming

Metro Last Light: Το Φώς στα τούνελ της Μόσχας

  Το Metro Last Light είναι ένα μεταποκαλυπτικό first-person shooter παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2013…

Gaming

Mafia: The Old Country – Επιστροφή Στις Ρίζες

            Mafia: The Old Country – Η Νέα Εποχή μιας…

Gaming

Ubisoft σε νέα κρίση: Καταδίκες για παρενόχληση, αντιδράσεις στις δηλώσεις για microtransactions και υποστήριξη παιχνιδιών

Σκάνδαλο Ubisoft: Καταδίκες, δηλώσεις CEO και το νέο κύμα αντιδράσεων  Η Ubisoft βρέθηκε ξανά στο…

Gaming

Stop Killing Games: μια μάχη για την ψηφιακή ιδιοκτησία 

  Έντονος διάλογος γίνεται τους τελευταίους μήνες σχετικά με την ψηφιακή ιδιοκτησία λόγο του κινήματος…

Gaming

GTA 6: Όλα Όσα Γνωρίζουμε Μέχρι Σήμερα

GTA 6: Official Trailer GTA 6: Η Μεγάλη Επιστροφή της Rockstar Games Επιτέλους, GTA 6.…

Gaming

Metro 2033: Ένα Ταξίδι στα Σκοτεινά Τούνελ της Μόσχας του 2033

Το Metro 2033 είναι ένα σκοτεινό, αφηγηματικά φορτισμένο βιντεοπαιχνίδι πρώτου προσώπου (first person shooter) που…

Gaming

Tokyo Game Show 2025: Το μεγάλο event Πλησιαζει!

 Η αρχή, η ιστορία και η εξέλιξη του Tokyo Game Show Το Tokyo Game Show…