POLE BATTLE TRICKS 2017
Το αγαπημένο ελληνικό brand των pole dancers & dancers σε Ελλάδα και εξωτερικό Paradise Chick Clothing, παρουσιάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα το POLE BATTLE TRICKS. Σε έναν ιδανικό χώρο, στο παλιό παγοδρόμιο της Θεσσαλονίκης που έχει μετονομαστεί σε WE Sport & Culture Complex, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει καθημερινά κορίτσια να μονομαχούν στο στύλο με ασυνήθιστα κόλπα σε σταθερό και περιστρεφόμενο στύλο.
Κριτές, οι πρωταθλήτριες Αμερικής, Ρωσίας και Ευρώπης στο Pole dancing Phoenix Kazree, Kristina Dumanskaya και Leigh Ann Reilly όπου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και από ένα μοναδικό pole show.
Οι νικήτριες της κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν από τους χορηγούς του Pole Battle Tricks. H X–POLE πρωτοπόρος στην κατασκευή στύλων και ειδών ακροβατικής θα προσφέρει στην κάθε πρώτη νικήτρια έναν επαγγελματικό στύλο. Το e–shop www.devadanceshop.com ένα ζευγάρι παπούτσια χορού της εταιρείας Pleasers στη κάθε δεύτερη νικήτρια και προϊόντα αντιολίσθισης της εταιρείας ITAC στις τρίτες νικήτριες και για τις 4 κατηγορίες.
Ειδικό βραβείο της εκδήλωσης είναι και αυτό του Most Ingenious Trick. Oι νικήτριες της κάθε κατηγορίας θα παραλάβουν χρηματικά έπαθλα από τη σχολή χορού Aerial Academy POLE ART.
Στην παρουσίαση θα είναι η σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια της εταιρίας ρούχων για το Pole Dance, Paradise Chick Αρετή Παπαδοπούλου.
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει δωρεάν μια Amstel Radler με την είσοδό του στην εκδήλωση.
Σάββατο 4 Μαρτίου 2017
Πολυχώρος WE
Είσοδος
Προπώληση: 12€ | Ταμείο: 15€
Σημεία Προπώλησης: WE | Διαδικτυακά εδώ
Ώρα προσέλευσης 19:30 ώρα έναρξης 20:30