Οι Εκδόσεις Ψυχογιός υποδέχονται σημαντικούς συγγραφείς

Οι εκδόσεις Ψυχογιός υποδέχονται τέσσερεις σπουδαιους συγγραφείς κι εμείς αναμένουμε με απομονησία τα καινούρια τους βιβλία.

Ρόζαμουντ Πίλτσερ

Η Ρόζαμουντ Πίλτσερ γεννήθηκε στην Κορνουάλη το 1924. Κατά τη διάρκεια του πολέμου υπηρέτησε στο σώμα γυναικών του Βρετανικού Ναυτικού.
Η ενασχόλησή της με τη συγγραφή άρχισε σε πολύ μικρή ηλικία και είδε για πρώτη φορά δημοσιευμένο διήγημά της στα 18 της χρόνια.
Από το 1949 έως το 2000 αφοσιώθηκε στη λογοτεχνία και κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητή, γράφοντας κυρίως μυθιστορήματα, αλλά και διηγήματα και θεατρικά έργα. Πολλές νουβέλες της έχουν εκδοθεί με το ψευδώνυμο Τζαίην Φρέηζερ.
Το 1989 γνώρισε την παγκόσμια επιτυχία με το βιβλίο της ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΧΥΛΙΑ. Πολλά μυθιστορήματά της έχουν μεταφερθεί τόσο στη μεγάλη όσο και στη μικρή οθόνη.

Είναι η Ρόζαμουντ Πίλτσερ και ανήκει πλέον στο συγγραφικό δυναμικό των Εκδόσεων Ψυχογιός.
separator.Νταβίντ Γκρόσμαν

Ο Νταβίντ Γκρόσμαν γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ το 1954.

Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και έχουν τιμηθεί με αρκετά σημαντικά βραβεία.

Ο ίδιος θεωρείται ο σημαντικότερος ισραηλινός συγγραφέας της γενιάς του, ενώ ιδιαίτερα γνωστό είναι και το ακτιβιστικό του έργο.

Είναι ο Νταβίντ Γκρόσμαν και εμπιστεύθηκε τα βιβλία του στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Νταβίντ Γκρόσμαν
separator


Τζον Γκριν

Ο Τζον Γκριν γεννήθηκε στην Αμερική το 1977.

Μεταξύ των πολλών δραστηριοτήτων του έχει χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα επιτυχημένος συγγραφέας και έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία.

Τα βιβλία του έχουν φιγουράρει πολλές φορές στις πρώτες θέσεις των best sellers στους New York Times, ενώ μυθιστορήματά του έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο με μεγάλη επιτυχία.

Τον έχουν αποκαλέσει “φαινόμενο”, ενώ έχει επαινεθεί γιατί έφερε χιλιάδες νέους κοντά στο βιβλίο χωρίς να χρησιμοποιήσει μάγους και βαμπίρ!

Διαβάστε επίσης  Stephen King - Η λάμψη

Είναι ο Τζον Γκριν και σύντομα τα βιβλία του θα κυκλοφορήσουν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.
separator


Jamie Oliver

Ο Jamie Oliner γεννήθηκε το 1975 στην Αγγλία.

Οι συνταγές του τόσο μέσα από τα βιβλία του όσο και μέσα από τη μικρή οθόνη έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια λάτρεις της κουζίνας, ενώ κατάφερε να γίνει Μέλος της Τάξης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Είναι ο Jamie Oliver και βρίσκεται στις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Περισσότερα βλέπε ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Βήμα βήμα

Μουσικές ανησυχίες με κρατούν ξάγρυπνο απόψε, καθώς ένα αρκετά υποφερτό

Khara-Khoto, η «μαύρη πόλη»

Κατά κοινή ομολογία η ιστορία της πόλης του Khara-Khoto γνωστή