Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

Το μυστικό της μαγείας : Ταξίδι σε “γνώριμα” μέρη που θα σε συναρπάσουν

Από που να ξεκινήσει κανείς: Από την πλοκή; Από το ταξίδι στο άγνωστο που στο τέλος κάτι μας θυμίζει; Το μυστικό της μαγείας, είναι ένα ταξίδι σε γνώριμα μέρη που θα σε συναρπάσουν. Ειδικά αν έχεις παιδική και γεμάτη περιπέτεια ψυχή.

Το διαβάσαμε λοιπόν και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Η αρχή της ιστορίας είναι απλή και χαρούμενη. Η Τάνια είχε σήμερα τα γενέθλιά της.  Όμως, το ταξίδι που ξεκινάει το ίδιο βράδυ, είναι σίγουρα γνώριμη σε όλους μας. Ταξίδι στο χρόνο που ζητάς να μην τελειώσει.

Το μυστικό της μαγείας, συνδυάζει τις απλές και καθημερινές χαρές της ζωής, με το ταξίδι προς το άγνωστο. Στο οποίο ταξίδι, βρίσκεσαι ξαφνικά να πλανιέσαι χωρίς να καταλαβαίνεις πότε βρέθηκες. Και όταν συνειδητοποιήσεις που βρίσκεσαι δεν θες να τελειώσει. Όλα αυτά τα ανάμεικτα συναισθήματα στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Να ζητάς να μην τελειώσει το κάθε ταξίδι της μικρής Τάνιας. Να γίνεσαι η ίδια η Τάνια και να νοσταλγείς την κάθε σκηνή του βιβλίου. Όχι μόνο ως θεατής, αλλά σαν πρωταγωνιστής.

Νιώθεις, σαν κάπου να τα έχεις δει ξανά, να τα έχεις ζήσει. Θα έλεγε κανείς κάτι σαν deja vu.

Η γραφή της Νατάσσας Λούπου, απλή και κατανοητή για όλες τις ηλικίες. Θα έλεγε κανείς πως ξεκινώντας την ανάγνωση των πρώτων βιβλίων ότι είναι καθαρά παιδικό. Όμως σε γελάει και ο τίτλος και η αρχή, καθώς η μικρή Τάνια απλώνει το χέρι της και σε παρασύρει με το μυστικό της μαγείας.

Στο τέλος, νιώθεις μια ανακούφιση, μια αγαλλίαση, μια νοσταλγία, γι’ αυτά που ένιωσες διαβάζοντας το μυστικό της μαγείας. Φυσικά η ανυπομονησία για τη συνέχεια, γιατί δε μπορεί να μην υπάρξει, είναι έντονη. Και ελπίζουμε να δούμε τη συνέχεια σύντομα στα βιβλιοπωλεία.

Μην το σκέφτεσαι….. τρέξε στο βιβλιοπωλείο για το μοναδικό ταξίδι προς το άγνωστο…γνωστό!!!

Γιατί όλοι χρειαζόμαστε λίγη χρυσόσκονη για να γίνει πιο όμορφη η ζωή μας…


Από το εξώφυλλο του βιβλίου

 

15 Απριλίου 2016. Η Τάνια σήμερα γίνεται 12 χρονών και στο πάρτι των γενεθλίων της φέτος έχει έναν φανταστικό ταχυδακτυλουργό που με τα μαγικά του έχει αφήσει τους καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό. Μετά το τέλος της γιορτής κι ενώ η Τάνια αναρωτιέται αν όλα αυτά που είδε είναι κόλπα που μαθαίνουν οι μάγοι σε κάποια σχολή ή αν υπάρχει στ’ αλήθεια η μαγεία, βρίσκει στο δωμάτιό της μία μυστηριώδη βαλίτσα. Όταν θα την ανοίξει, κάτι απρόσμενο θα συμβεί και μια συναρπαστική περιπέτεια θα ξεκινήσει! Απόψε η ζωή της Τάνιας θα αλλάξει για πάντα και μαζί της θα αλλάξει και η ροή της ίδιας της ιστορίας…με τη βοήθεια της μαγείας.

Αφιέρωση στην αρχή του βιβλίου :

Στα παιδιά που ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο,

στο παιδί που κρύβουμε μέσα μας…

Επιμέλεια : Πάχος Λούππος, Ανδρομάχη Πρέπη

To βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά από 8 ως ….108 χρονών. Θα μπορούσαμε να το εντάξουμε στο λογοτεχνικό ρεύμα του «Μαγικού Ρεαλισμού» μιας και στις σελίδες του θα συναντήσουμε αληθινά ιστορικά γεγονότα να συνυπάρχουν αρμονικά με το στοιχείο του φανταστικού. Πραγματικότητα και φαντασία γίνονται συνοδοιπόροι της κεντρικής ηρωίδας στο ταξίδι της, καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει ποιο είναι τελικά το …..Μυστικό Της Μαγείας !

Βιογραφικό σημείωμα της συγγραφέα

Το μυστικό της μαγείας

Η Νατάσσα Λούππου γεννήθηκε στη Ρόδο όπου έζησε και τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη καθώς και από το τμήμα Ιταλικής φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως ηθοποιός. Έχει υπάρξει ραδιοφωνική παραγωγός στα Ραδιόφωνα «Astra» και «Αίολος» της Μυτιλήνης από όπου έχει επίσης καταγωγή. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται στο χώρο του παιδικού θεάτρου. «Το μυστικό της μαγείας» είναι το πρώτο βιβλίο που συγγράφει.

 

Καθαρόαιμη Υδροχόος,γεννημένη το 1991, γεμάτη τρέλα, δίψα για εξέλιξη, ενώ λατρεύω τους σκύλους και τα ταξίδια. Αν και πολυάσχολη, καθώς από την τοπογραφία πέρασα στη δημοσιογραφία και από εκεί στα ραδιόφωνα δεν έπαψα ποτέ να αγαπώ την αρθρογραφία....και αυτό συνεχίζω να κάνω....να ταξιδεύετε μέσα από τα άρθρα και τις σκέψεις μου. Have fun!!!

Περισσότερα από τη στήλη: Βιβλίο

Βιβλίο

Ο κακός Δημιουργός μας

Ιαλδαβαώθ, ο Δημιουργός των Γνωστικών. Πηγή: resizing.flixster.com Για τους γνωστικούς έχουμε ξαναμιλήσει αλλού. Η αξία…

Βιβλίο

«Ο Kηπουρός και ο θάνατος» του Georgi Gospodinov: Στον κήπο της απώλειας και της αποδοχής

Τέσσερα χρόνια μετά το «Χρονοκαταφύγιο» (Ίκαρος, 2021) ο βραβευμένος με Booker 2023, Georgi Gospodinov, επιστρέφει…

Βιβλίο

Η τέχνη του να ζεις χωρίς να κυνηγάς την τελειότητα: Μαρκ Μάνσον

Το βιβλίο του Μαρκ Μάνσον «The subtle art of not giving a f$ck» ή αλλιώς…

Βιβλίο

«Αδέσποτες Σκύλες»: Η γυναικεία εμπειρία στο μικροσκόπιο της Ντάλια δε λα Σέρδα

Το βιβλίο «Αδέσποτες Σκύλες» της Μεξικανής Ντάλια δε λα Σέρδα, αν και πρωτόλειο, κατάφερε να…

Βιβλίο

Πώς διαλέγω το επόμενο βιβλίο μου: το αιώνιο δίλημμα κάθε αναγνώστη

Το πώς διαλέγω το επόμενο βιβλίο μου είναι το αιώνιο δίλημμα κάθε αναγνώστη και αυτό…

Βιβλίο

Το κορίτσι του ημερολογίου: Η πρώτη επαφή με τον Sebastian Fitzek

Το νέο βιβλίο Το κορίτσι του ημερολογίου, του συγγραφέα φαινόμενο Sebastian Fitzek κυκλοφόρησε πρόσφατα από…

Βιβλίο

Αναγνωρίζοντας τα “Στ’χειά και τις Στοίχαινες”

Μια πρωτότυπη ιδέα από την ομάδα Δημιουργικής Γραφής Λιμεναρίων Θάσου, έλαβε σάρκα και οστά με…