Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

Δύο Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες της επίθεσης στο Λονδίνο

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνες στη ΄λιστα τραυματιων

Λίγες ώρες πριν, η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, ανακοίνωσε στο Βρετανικό κοινοβούλιο τη λίστα με τους 40 τραυματίες από τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Η λίστα περιλαμβάνει δύο Έλληνες, δώδεκα Βρετανούς, τρία παιδιά από τη Γαλλία, δύο Ρουμάνους, τέσσερις Νοτιοκορεάτες,  καθώς και έναν από τις εξής χώρες: Γερμανία, Πολωνία, Κίνα, Ιρλανδία, ΗΠΑ και Ιταλία. Παράλληλα, ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και τρεις αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση. Η T. Μέι δεν προέβη σε λεπτομέρειες αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες οι δύο Έλληνες τραυματίστηκαν ελαφρά και δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε πως η χθεσινή μέρα ήταν μια μαύρη σελίδα για την ανθρωπότητα, επεσήμανε ωστόσο πως: «Εμείς θα θυμόμαστε τα καλύτερα, θα θυμόμαστε τις ενέργειες των απλών ανθρώπων. Οι αξίες μας θα επικρατήσουν». Παρότι η χθεσινή επίθεση ήταν ένα πλήγμα για την ελευθερία, η Μέι τόνισε με θάρρος πως: «Δε φοβόμαστε και η αποφασιστικότητά μας δε θα υποχωρήσει απέναντι στην τρομοκρατία».

Στη συνέχεια, η Μέι αναφερόμενη στον δράστη της επίθεσης, υπογράμμισε ότι ήταν γνωστός στις αρχές ασφαλείας και είχε γεννηθεί στη Βρετανία. Ο ίδιος μάλιστα, είχε περάσει διαδικασία ανάκρισης από τις Υπηρεσίες Εσωτερικών Πληροφοριών της χώρας στο πλαίσιο διερεύνησης ενός εξτρεμιστικού δικτύου στο παρελθόν.

Η αστυνομία της Βρετανίας συνεχίζοντας τις επιχειρήσεις της, έχει προχωρήσει σε οκτώ συλλήψεις στο Λονδίνο και στο Μπέρμιγχαμ.

Το βίντεο με τις δηλώσεις της Βρετανίδας πρωθυπουργού:

 

Περισσότερα από τη στήλη: Χωρίς κατηγορία

Χωρίς κατηγορία

Η γυναικεία ματαιοδοξία: Καθρέφτης ή παγίδα;

Η ματαιοδοξία δεν είναι προνόμιο των γυναικών. Όμως στις γυναίκες παίρνει μια μορφή πιο σύνθετη,…

Χωρίς κατηγορία

Αυτοκτονία & Μη Αυτοκτονικός Αυτοτραυματισμός (NSSI): Αιτίες, κίνδυνοι, πρόληψη, θεραπεία και υπεύθυνη κάλυψη

Τι είναι – Πόσοι – Γιατί Η αυτοκτονία και NSSI δεν είναι σπάνια ούτε μονοδιάστατα…

Χωρίς κατηγορία

Κολυμβητήριο και ψυχολογία…όταν το νερό βοηθάει την ψυχή…

Η ψυχολογία μας επηρεάζεται άμεσα… Το σώμα ελαφραίνει, το άγχος χαμηλώνει και οι σκέψεις μπαίνουν…

Χωρίς κατηγορία

Σχολική Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο και το Λύκειο: Άγχος, Ψυχική Υγεία και Οδηγός Στήριξης για Γονείς και Εκπαιδευτικούς

Η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο – και αργότερα από το Γυμνάσιο στο Λύκειο…

Χωρίς κατηγορία

Wuchang: Fallen Feathers: Ένας θρύλος από την αρχαία Κίνα

Το Wuchang: Fallen Feathers είναι ένα από τα πιο υποσχόμενα επερχόμενα action-RPG παιχνίδια, με επιρροές…

Χωρίς κατηγορία

Ζώντας με το… Σύνδρομο του απατεώνα….

Παρά τις ικανότητες και τις επιτυχίες, πολλά άτομα κουβαλούν μια μόνιμη αμφιβολία για τον εαυτό…

Χωρίς κατηγορία

Μία ματιά στην αθηναϊκή δημοκρατία

«Το πολίτευμα που έχουμε σε τίποτα δεν αντιγράφει τα ξένα πολιτεύματα. Αντίθετα, είμαστε πολύ περισσότερο…