Sugar puppy: Το πιο «ζαχαρένιο» spot της Θεσσαλονίκης

Αυτήν την φορά σου έχω την πιο «ζαχαρένια» επιλογή για να προμηθευτείς τα γλυκά σου, το Sugar Puppy. Τι καλύτερο από το να συνδυάσεις τον καφέ σου με λίγα γλυκάκια της στιγμής ή για το σπίτι;! Το Sugar Puppy είναι το απόλυτο «ζαχαρένιο» spot της πόλης καθώς θα βρεις τα πάντα σε γλυκάκια, ζαχαρωτά. Θα το βρεις στην καρδιά της πόλης, στην Γρηγορίου Παλαμά.

Sugar Puppy

Sugar Puppy
Πηγή: Facebook page του καταστήματος

Στο Sugar Puppy θα έχεις την ευκαιρία φυσικά να πιεις το καφεδάκι σου στις πολύχρωμες καρέκλες του καταστήματος. Ωστόσο η ουσία του θέματος είναι τα άπειρα γλυκά που βρίσκεις σε αυτό το μαγαζάκι. Θα βρεις chimney roll με κανέλα και ζάχαρη, βάφλες με παγωτό και πραλίνα, κρέπες με πραλίνα, παγωτό και τρούφες, puncakes με πραλίνες και παγωτό. Θα απολαύσεις λαχταριστά γλυκά όπως γεμιστά τρίγωνα και λουκούμια Χίου. Πολύχρωμα και λαχταριστά ζαχαρωτά, ζελεδάκια, marshmallows, γλειφιτζούρια, χειροποίητες καραμέλες, big burger ζαχαρωτών και πίτσα ζαχαρωτών.

Εκτός φυσικά από την πανδαισία των γλυκών που θα συναντήσεις και το καφεδάκι που θα απολάυσεις, στο «ζαχαρένιο» μαγαζάκι θα βρεις πολλά ροφήματα όπως bubble tea, σοκολάτα buen, τσάι φθινοπωρινή σονάτα. Θα απολαύσεις βιολογικούς χυμούς όπως χυμός αρώνια με μήλο. Σε περιμένουν δροσιστικές γρανίτες με καρπούζι και εύγευστα smoothies με φυσικό συμπυκνωμένο πολτό mango, green apple & passion fruit. Δροσιστικό παγωτό κιλού με πολλές ωραίες, φρουτένιες και λαχταριστές γεύσεις. Αν έχεις κάποιο παρτάκι ή οποιαδήποτε εκδήλωση είναι η ιδανική λύση για τα κεράσματα, καθώς φτιάχνουν τα κλασικά χωνάκια με ζαχαρωτά, ανθοδέσμες ζαχαρωτών και άλλα πολλά και ζαχαρένια.

Advertising

Advertisements
Διαβάστε επίσης  Remezzo: η καφετέρια του δήμου με θέα θάλασσα
Ad 14

Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Γρηγορίου Παλαμα 9, Θεσσαλονίκη

Sugar Puppy

Advertising

Οπωσδήποτε θα περάσεις μια βόλτα από το αγαπημένο μου Donkey Breakfast!

Από εδώ η Κλημεντίνη, έχει τελειώσει τις σπουδές της στην δημοσιογραφία και ευελπιστεί να ακολουθήσει αυτό επάγγελμα, της αρέσει πολύ η πόλη που ζει (Θεσσαλονίκη) και για αυτό γράφει για αυτήν!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ιστορίες προδοσίας στην αρχαιότητα

Ιστορίες προδοσίας στην αρχαιότητα

Όπως λέει και το λαϊκό απόφθεγμα «την προδοσία πολλοί αγάπησαν,
Τρίστραμ Σάντι

Τρίστραμ Σάντι: σουρεαλισμός στα χρόνια της λογικής

Η “αρχή του αποχρώντος λόγου” -η ολοένα υποχώρηση κι εμβάθυνση