Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

Evil Dead Rise: Χωρίς τον Bruce Campbell προχωρά το sequel

Evil Dead
Πηγή εικόνας: indiewire.com

Την απουσία του ως πρωταγωνιστή, αλλά την συμμετοχή του ως παραγωγού στο Evil Dead Rise, αποκάλυψε ο Bruce Campbell σε συνέντευξη του στο Collider. Σύμφωνα με τον θρυλικό πρωταγωνιστή καλτ ταινιών τρόμου, οι σωματικές απαιτήσεις του ρόλου είναι μεγάλες. Ο 63χρονος, πλέον, Campbell, είχε μία γεμάτη καριέρα. Με πρωταγωνιστικούς ρόλους στα Evil Dead, Maniac Cop, και το εγκληματικά παραγνωρισμένο Bubba Ho-Tep, είναι από τους πλέον σημαντικούς καλτ ηθοποιούς.

Έχει ενσαρκώσει τον Ash Williams, στη διάρκεια τεσσάρων δεκαετιών και σε διαφορετικά μέσα. Πέραν της αρχικής τριλογίας, o Campbell έχει δώσει την φωνή του στον χαρακτήρα για δύο βιντεοπαιχνίδια, το 2003 και το 2005. Το τρίτο, αναμένεται μέσα στο 2022. Το 2013, έκανε cameo ως Ash, στο remake του Fede Alvarez, μετά τους τίτλους τέλους. Κρέμασε, ουσιαστικά το αλυσοπρίονο και το δίκανο το 2018, μετά την πρόωρη ακύρωση του τηλεοπτικού Ash VS Evil Dead του Starz.

Evil Dead
Πηγή εικόνας: enertainmentweekly.com

Όσον αφορά την νέα ταινία, θα συμμετέχει, πάντα με τον Sam Raimi, ως παραγωγός, επιβλέποντας τα γυρίσματα. Στην ίδια συνέντευξη φανέρωσε πως πλέον ακολουθούμε το βιβλίο, και τις συνέπειες της πορείας του. Το necronomicon, όπως φαίνεται θα φύγει από τα χέρια του Ash και τα deadites, θα ξεχυθούν ελεύθερα. Σύμφωνα με τον Campbell: “Το κάνουμε με επίκεντρο το βιβλίο πια. Το ρημάδι περνά από χέρι σε χέρι, και έτσι το παίζουμε. Το βιβλίο κατέληξε σε ένα αστικό περιβάλλον με μία χωρισμένη μητέρα, οπότε ας δούμε τι θα γίνει. Έχει πλάκα να το τσιγκλάμε έτσι. Δεν θα υπάρχει καμία παραδοσιακή μορφή του Evil Dead πια. Ο Ash έφυγε.”

Τι ξέρουμε για την νέα ταινία

Από την πλέον έγκυρη πηγή, τον ίδιο τον Campbell, ξέρουμε ότι το Neconomicon, θα είναι κάτι σαν πρωταγωνιστής. Θα ακολουθήσουμε την πορεία του και τις επιπτώσεις που αυτή θα έχει. To Evil Dead Rise, που έχει ανακοινωθεί από το 2019, αναμένεται στο HBO Max κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Σκηνοθετικά καθήκοντα έχει αναλάβει ο Lee Cronin (The Hole in the Ground). Πρωταγωνίστριες θα είναι η Lilly Sullivan και η Allysa Sutherland, ως δύο αδερφές που καλούνται να αντιμετωπίσουν το Necronomicon. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή από την Warner Brothers η Beth επισκέπτεται μετά από πολύ καιρό την αδερφή της, Ellie, χωρισμένη μητέρα. Όταν οι δυο τους βρουν στο κτίριο της Ellie, το Necronomicon και τα αιμοβόρα deadites, η Beth θα έρθει αντιμέτωπη με μία πιο διεστραμμένη πλευρά της μητρότητας.

Evil Dead
Πηγή εικόνας: hollywood.com

Η πρώτη μας επαφή με το Evil Dead Rise μαρτυρά ένα διασκεδαστικό και campy b movie. Για πρώτη φορά με κύριο χαρακτήρα μία γυναίκα (αν εξαιρέσουμε την “αλλαγή” στην τρίτη πράξη του Evil Dead 2013) είναι μία φρέσκια ματιά σε ένα δοκιμασμένο franchise. Με (όχι και τόσο) κρυφές αναζητήσεις για τους φόβους της μητρότητας, είναι μία σύσταση εκ νέου, του αγαπημένου franchise. Αισιοδοξία δίνει και το γεγονός πως την επιλογή του σκηνοθέτη έκανε ο ίδιος ο Raimi.  Με πολλά λίτρα αίμα, πρακτικά εφέ και μία ανάλαφρη ατμόσφαιρα, το Evil Dead Rise σίγoυρα θα βρει το κοινό του.

Πηγή: Collider

Περισσότερα από τη στήλη: Κινηματογράφος

Κινηματογράφος

Prisoners (2013) – Jake Gyllenhaal και Hugh Jackman στη κόψη της ηθικής

Ένα από τα πιο συνεκτικά και απαιτητικά σύγχρονα θρίλερ – Το Prisoners του Denis Villeneuve…

Κινηματογράφος

Vivre Sa Vie (1962): Το πραγματικό αριστούργημα του Γκοντάρ

Χωρισμένο σε 12 κεφάλαια, το Vivre Sa Vie βάζει τον χαρακτήρα στο μικροσκόπιο, μιλά ανοιχτά…

Κινηματογράφος

Τα Χρονικά της Νάρνια: 20 χρόνια μετά

Πριν από 20 χρόνια, Τα Χρονικά της Νάρνια έγιναν κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας και…

Κινηματογράφος

Ρόουζ εναντίον Ρόουζ – Μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος!

Οι Ρόουζ επιστρέφουν πιο αιχμηροί, πιο αθυρόστομοι και πιο Βρετανοί από ποτέ, με την Olivia…

Κινηματογράφος

Το Τανγκό των Χριστουγέννων: Η μελαγχολική πλευρά των γιορτών

Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και μια ανάσα πριν το απόλυτο απωθημένο. Το Τανγκό των…

Κινηματογράφος

Jingle All The Way: Καταναλωτισμός χωρίς όρια

Εργασιομανία, υπερκαταναλωτισμός και μια κούκλα που θα «σώσει» τα Χριστούγεννα. Το Jingle All The Way…

Κινηματογράφος

Rebecca: Γοτθικό (ψευτό)ρομάντζο δια χειρός Χίτσκοκ

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με goth αισθητική και το επεισοδιακό ντεμπούτο του Χίτσκοκ στο Χόλιγουντ Το…