Επιχείρηση… μονές κάλτσες!

κάλτσεςΚαι ποιος δεν έχει ανοίξει το καλάθι με τις κάλτσες του, μέσα στο άγχος για να φύγει το συντομότερο για τη δουλειά του, και έχει συνηδειτοποιήσει το χειρότερο.. διαφορετικές μονές κάλτσες που δεν συνδυάζονται για κανένα λόγο!! Και αρχίζει ο εξάψαλμος. Είτε αφορά στο πλυντήριο και τα ”τέρατα” που κρύβονται μέσα του και συνηθίζουν να κατασπαράζουν τις κάλτσες, είτε τα βάζουμε με μαμάδες/αδέρφια/κατοικίδια αναφέροντας δολοπλοκίες και κατα συρροή περιστατικά κλοπής καλτσών μας!! Και η κατάληξη; Και Έχουμε ξοδέψει πολύτιμο χρόνο σε ανασκαφές και φορέσαμε μια λευκή και μια ροζ-κουφετή καλτσούλα (σιγα μωρέ!! Ποιος θα τη δει!!) ! και εδώ έρχεται το σημερινό «φτιαξ΄το μόνος σου» να μας λύσει τα χέρια και σε αυτό το πρόβληματακι!!
Μια επιγραφή-κρεμάστρα «ΨΆΧΝΩ ΤΑΙΡΙ»!! Πάμε να δούμε πως γίνεται.

ΥΛΙΚΑ
Κομμάτι ξύλου σε διάσταση της επιλογής σας (mdf, ράφι ή οτιδήποτε σας περισσεύει)
Μανταλάκια
Βίδες
Χαρτόνι (για την επιγραφή)
Κόλλα (υγρής μορφής)
Ψαλίδι
Χρώμα (προαιρετικό)

κάλτσες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά βάφετε το κομμάτι ξύλου που επιλέξατε.
Στη συνέχεια,σχηματίζετε πάνω στο χαρτόνι τα γράμματα για το κέιμενο που θέλετε να αναγράφεται και τα κόβετε με το ψάλιδι. Κολλάτε τα γράμματα με τη σειρά στο ξύλο, αφού έχει στεγνώσει το χρώμα του.
Με τη βοήθεια ενός βιδολόγου,ανοίξτε μια μικρή τρύπα στο σημείο που θα ακουμπάει το μανταλάκι και βιδώστε,το ένα δίπλα στο άλλο, τα μανταλάκια!
Τόσο εύκολο!! Κρεμάστε το πάνω απο το καλάθι με τις κάλτσες, δίπλα στο πλυντήριο ή κοντά στην απλώστρα!!

Advertisements
Διαβάστε επίσης  DIY: Μπογιά Μαυροπίνακα.
Ad 14

κάλτσες

Είμαι η Ανδριάνα, ασχολούμαι επαγγελματικά με τον τομέα της υγείας και μου αρέσει πολύ να διαβάζω,να ταξιδεύω και να.. αλλάζω!! Αλλάζω τα πάντα διαρκώς!! Το σπίτι μου, τα μαλλιά μου, τα ρούχα μου.. Όλα!! Τα τελευταία τρία χρόνια έχω "κολλήσει" με τις κατασκευές και θέλω να τα κάνω όλα (οκ! τα περισσότερα!) μόνη μου!! Αυτή τη λόξα θα μοιραστούμε! Γιατί η ζωή αλλάζει όταν αλλάζουμε εμείς!

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Λιθουανία

Λιθουανία: Ταξιδεύουμε στην κορώνα της Βαλτικής

Προορισμός μας αυτή τη φορά είναι η Λιθουανία, η μεγαλύτερη

Ριπίδια: η σημασία και η χρήση τους στην αρχαία Ελλάδα

Τα ριπίδια στην αρχαία Ελλάδα, ή αλλιώς βεντάλιες, ήταν