Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

Νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη διαθέτει από σήμερα το μεσημέρι νέο ιδιοκτήτη, τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Η προσφορά των 22.892.600 ευρώ, την οποία κατέθεσε η Alter Ego του επιχειρηματία απεδείχθη και η υψηλότερη από τις προσφορές των υπόλοιπων εταιρειών. Η δημοπρασία έλαβε χώρα στις 12.15 το μεσημέρι και οι προσφορές έγιναν με κλειστούς φακέλους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε τις ιστορικές εφημερίδες Το Βήμα και Τα Νέα, τις ιστοσελίδες των δύο εντύπων, καθώς και το in.gr, τον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, το 50% των μετοχών της “IRIS ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ” και το 41,22% των μετοχών του πρακτορείου διανομής ΑΡΓΟΣ. Παράλληλα, το 22,11% των μετοχών του Mega περιήλθε στην κατοχή του επιχειρηματία.

Η προσφορά της Alter Ego ξεπέρασε την προσφορά της Κυπριακής Εταιρείας Vegata Holdings (21.000.000 ευρώ) και της Dimera του Ιβάν Σαββίδη (11.926.000 ευρώ). Κατατέθηκαν και δύο ακόμη προσφορές αρκετά χαμηλότερης αξίας.

Δημοπρασία πραγματοποιήθηκε και για τα ακίνητα του ΔΟΛ, τα οποία απέκτησε η Alphabank με προσφορά ύψους  3.780.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως ο νέος ιδιοκτήτης δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντι στους απλήρωτους εδώ και μήνες εργαζομένους του Οργανισμού. Αυτό σημαίνει πως έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει εκείνους που επιθυμεί και να δημιουργήσει νέες συμβάσεις. Τίποτα, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ακόμη.

Περισσότερα από τη στήλη: Χωρίς κατηγορία

Χωρίς κατηγορία

Η Μεσογειακή Διατροφή ως αντίβαρο στο οξειδωτικό στρες

Το οξειδωτικό στρες, παρά την ευρύτερα διαδεδομένη άποψη πως πρόκειται για ένα σημαντικό πρόβλημα του οργανισμού,…

Χωρίς κατηγορία

Μετατραυματικό Στρες: όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Όταν συμβαίνει κάτι αναπάντεχο και οδυνηρό, ο εγκέφαλος μας λειτουργεί με μοναδικούς τρόπους. Ένα άτομο…

Χωρίς κατηγορία

Τα όρια ανάμεσα στην παιδική υπευθυνότητα και την καταπίεση

    Στην ανατροφή ενός παιδιού υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην υπευθυνότητα και την…

Χωρίς κατηγορία

Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη και το θαύμα της ινσουλίνης

Τι είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη; Η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη είναι μια μαζική, παγκόσμια εκστρατεία…

Χωρίς κατηγορία

Μουσική: το ανώνυμο σωσίβιο της ψυχής

www,huffingtonpost.gr Υπάρχουν στιγμές που η μουσική δεν είναι απλώς ήχοι είναι σωσίβιο… Ένα βλέμμα προς…

Χωρίς κατηγορία

Ξερόλας 2.0: Η γενιά που ξέρει τα πάντα…(ή νομίζει ότι ξέρει)

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Κάθε απάντηση είναι ένα «γκουγκλάρισμα» μακριά, κάθε άποψη έχει χιλιάδες…

Χωρίς κατηγορία

Η Ψυχολογία των εποχικών εργαζομένων στον κλάδο του Τουρισμού

Πηγή: https://unsplash.com/photos/a-white-bed-sitting-on-top-of-a-sandy-beach-6F4v5ShIiLg Ο τουρισμός αποτελεί τη «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας, απασχολώντας χιλιάδες εργαζόμενους, οι περισσότεροι…