Mutant Year Zero: Road to Eden

Mutant Year Zero: Road to Eden

Κι εκεί που όπως κάθε απόγευμα χαζεύω διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης για να αποχαυνωθώ βλέπω τον παρακάτω τίτλο, Mutant Year Zero: Road to Eden να βγαίνει στα προτεινόμενα προς προβολή βίντεο. Βλέπω λοιπόν το παρακάτω με πολύ χαμηλές προσδοκίες για οποιοδήποτε πλέον παιχνίδι καθώς διανύουμε ένα έτος γεμάτο από κυκλοφορίες που θα μείνουν στην ιστορία του gaming. Ίσως να ενθουσιάζομαι πολύ.

Το Mutant Year Zero: Road to Eden λοιπόν είναι ένα παιχνίδι των Bearded Ladies ενώ η Funcom βρίσκεται πίσω από την έκδοση του και σχεδιάζουν να μας δώσουν ένα strategy-adventure game με στοιχεία stealth και εξερεύνηση σε ένα open world περιβάλλον. Ο πρωταρχικός στόχος του παραγωγού Ulf Andersson είναι κατά δήλωση του να δημιουργήσει μια καινούργια ιστορία με βάση το δοκιμασμένο από δεκαετίες υπόβαθρο του XCOM αλλά και το gameplay του Fallout.

Advertising

Advertisements
Ad 14

 

Mutant Year Zero: Road to Eden

Η ιστορία του Mutant Year Zero: Road to Eden, μας μεταφέρει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό περιβάλλον καθώς επιδημίες και πυρηνικοί πόλεμοι ή διάφορα άλλα δεινά έχουν μεταμορφώσει τον πλανήτη σε μια απέραντη ερημωμένη γη. Εκεί που δεν υπάρχει πλέον ο παλιός κόσμος όπως τον γνωρίζαμε κάνουν την εμφάνιση τους οι μεταλλαγμένοι όπως βλέπουμε και στο trailer. Ο παίκτης θα δημιουργήσει μια ομάδα που θα αποτελείται από τον πρωταγωνιστή του ή την πρωταγωνίστρια του, τον Dux την αξιαγάπητη πάπια που κρατά ένα αυτόματο στο χέρι και τον Bormin τον κάπρο-tank της ομάδας. Όλοι μαζί θα κάνουν ένα ταξίδι σε ερημωμένες πόλεις και περιοχές εξερευνώντας για καλύτερο οπλισμό, ρουχισμό, τροφές με απώτερο σκοπό να φτάσουν στην Eden, το τελευταίο ασφαλές σημείο του πλανήτη και να σωθούν.

Mutant Year Zero: Road to Eden

Το Mutant Year Zero: Road to Eden θα κυκλοφορήσει για PlayStation4, Xbox One και Microsoft Windows στο τρέχον έτος και ανυπομονούμε να δούμε το διαφορετικό για πολλούς franchise. Οι εντυπώσεις που άφησε η είδηση μέχρι τώρα είναι πολύ καλές και ας ελπίσουμε να μην δούμε κάποιο downgrade σε τίποτα όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Advertising

Mutant Year Zero: Road to Eden

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Περισσότερα από τη στήλη: Gaming

Gaming

Gamescom 2025 όσα έγιναν και παραπάνω

Η Gamescom ολοκληρώθηκε και για φέτος στις 24 Αυγούστου. Άλλη μια χρονιά που βλέπουμε το…

Gaming

Gaming χωρίς όρια: Alternate Reality Games (ARGs)

ARGs: Τα παιχνίδια που θολώνουν τα όρια Τα Alternate Reality Games (ARGs) ήρθαν για να…

Gaming

Το μεγάλο στοίχημα της Σαουδικής Αραβίας για τα Esports

Πώς το Ριάντ χτίζει αρένες Η Σαουδική Αραβία δεν μένει απλώς στις κερκίδες· αναμορφώνει το…

Gaming

Το Y2K όπως το βλεπουμε στο Emily is away

  Πολλοί μιλάνε τελευταία για την επανεμφάνιση της αισθητικής του Y2K. Μπορεί να ξεκίνησε από…

Gaming

Metro Exodus: Ο Επίλογος Μιας Τριλογίας που Σημάδεψε το Gaming

Η σειρά Metro μάς ταξίδεψε βαθιά στα υπόγεια του μεταποκαλυπτικού Μόσχας, μέσα από το βαθύ…

Gaming

Metro Last Light: Το Φώς στα τούνελ της Μόσχας

  Το Metro Last Light είναι ένα μεταποκαλυπτικό first-person shooter παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2013…

Gaming

Mafia: The Old Country – Επιστροφή Στις Ρίζες

            Mafia: The Old Country – Η Νέα Εποχή μιας…