The Garden of Sin: Ο πιο «αμαρτωλός» κήπος της πόλης

Το καλοκαίρι σχεδόν τελείωσε, ξέρω ξέρω δεν θέλεις, σχεδόν κάνεις αλλά σιγά σιγά  θα μπούμε σε ένα φθινοπωρινό mood. Ένα αρκετά διαφορετικό καλοκαίρι για όλους μας είτε δουλεύαμε, είτε πήγαμε διακοπές. Ωστόσο εγώ αφού γύρισες από τις διακοπούλες σου, σου έχω την καλύτερη επιλογή για την έξοδο σου. Τον πιο «αμαρτωλό» κήπο της πόλης . Το The Garden of Sin. Αφού περάσεις μια βόλτα από το αγαπημένο μου Donkey Breakfast, θα περάσεις μια βόλτα από το The Garden of Sin για να απολαύσεις την έξοδο σου.

The Garden of Sin

Στην περιοχή των 40 εκκλησιών, στην Άνω Πόλη στην Θεσσαλονίκη θα ανακαλύψεις τον Κήπο της Αμαρτίας. Οι αυλές, οι κήποι και οι ανοιχτοί χώροι είναι πολύ must φέτος το καλοκαίρι. Καθώς θα ανακαλύψεις πολλά και διάφορα τέτοια μέρη στην πόλη. Ένας πολύ ωραίος χώρος για να επιλέξεις εσύ και η παρέα σου για την έξοδο σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Καθώς αν είσαι πρωινός τύπος θα έχει την ευκαιρία να απολάυσεις τον πρωινό σου καφέ ή χυμό και να τα συνδυάσεις με το φανταστικό πρωινό που θα σου σερβίρουν. Εκτός ωστόσο από αυτά θα απολαύσεις πολλές κι ωραίες γεύσεις καθώς ο κατάλογος είναι γεμάτος λαχταριστές επιλογές για brunch, μεσημεριανό και φυσικά βραδινό.

Garden of sin
Πηγη: instagram καταστήματος

Αν πάλι είσαι βραδινός τύπος και σου αρέσουν τα κοκτειλάκια. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ο κατάλληλος χώρος για να απολαύσεις το πότο και το κοκτέιλ σου ή το κρασάκι σου. Φυσικά θα απολαύσεις τις ιδιαίτερες λιχουδιές και τις ιδιαίτερες γεύσεις  που θα σου ετοιμάσουν για το βραδινό σου. Η καλύτερη επιλογή για την έξοδο σου με την παρέα σου οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας.

Advertising

Advertisements
Ad 14

Η κουζίνα που σερβίρει το The Garden of Sin είναι Μεσογειακή, Ελληνική, οι γεύσεις είναι κοντά στις συνήθειες μας αλλά με μια διαφορετική αίσθηση και προσέγγιση. Το εύρος τιμών είναι από 5€ – 30€ ανά άτομο. Ένας πολύ ωραίος χώρος είναι ανοιχτός και σε περιμένει να εξερευνήσεις τις γεύσεις και τα πιάτα του. Καθώς ολοένα και πληθαίνουν τα μαγαζιά που συνδυάζουν καφέ ή ποτό με ολοκληρωμένο φαγητό.

Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Ανακτορίου 13, Θεσσαλονίκη

The Garden of Sin

Advertising

 

Από εδώ η Κλημεντίνη, έχει τελειώσει τις σπουδές της στην δημοσιογραφία και ευελπιστεί να ακολουθήσει αυτό επάγγελμα, της αρέσει πολύ η πόλη που ζει (Θεσσαλονίκη) και για αυτό γράφει για αυτήν!

Περισσότερα από τη στήλη: City Guide

City Guide

Μια ανάσα δροσιάς

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, η θερμοκρασία είναι στα ύψη και αναζητάμε όλοι μια ανάσα…

City Guide

Το κουνούπι

Όταν ακούς την λέξη κουνούπι, τι σου έρχεται στο μυαλό; Σίγουρα όχι ένα μεζεδοπωλείο. Όμως…

City Guide

Μουσεία Κέρκυρας: Σε μαγεύουν με την απαράμιλλη ομορφιά τους.

 Μουσεία Κέρκυρας Μουσεία Κέρκυρας – Αχίλλειο Το Αχίλλειο είναι ένα μαγευτικό μουσείο. Πιο συγκεκριμένα, ο…

City Guide

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια

       Θέλεις να περάσεις μια όμορφη Κυριακή παρέα με όλη την οικογένεια σου και…

City Guide

Ταβέρνα Δροσοπηγή στο ομώνυμο χωριό

Ταβέρνα Δροσοπηγή στο ομώνυμο χωριό. Η καλύτερη επιλογή φαγητού για το καλοκαίρι. Ιδανική, επιλογή που…

City Guide

Επίσκεψη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

     Μια επίσκεψη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα σε αποζημιώσει.  Θέλεις να κάνεις…

City Guide

Διάσημα ζαχαροπλαστεία του Πειραιά

Δεν λείπει ποτέ μέσα στην εβδομάδα η στιγμή που θέλουμε να φαμε ένα καλό γλυκό.…