Το MAXMAG και οι εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση δύο αντίτυπα του βιβλίου Αρσέν και Φαντομά των Αθανασιάδης Κυριάκος & Τσιλιγγερίδου Κίκα.
Για να λάβεις μέρος στη κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.
Έναρξη Διαγωνισμού: 5/3
Λήξη Διαγωνισμού: 11/3
Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:
- Ειρήνη Τσιαούση
- Διονυσία Μηχανού
Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Συγγραφέας: Αθανασιάδης Κυριάκος & Τσιλιγγερίδου Κίκα
Εικονογράφος: Καπατσούλια Ναταλία
Ο σπουδαίος ιδιωτικός ντετέκτιβ Αρσέν και η αδερφή του, η Φαντομά, βρίσκονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους: Ο νεοφερμένος σκύλος της γειτονιάς διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι είναι καλύτερος ντετέκτιβ από αυτούς και απειλεί να βάλει λουκέτο στο Αρσέν & Φαντομά, Γραφείο Ιδιωτικοτάτων Ερευνών, στέλνοντας τα θρυλικά αδέρφια ολοταχώς στο ταμείο ανεργίας.
Στο μεταξύ, η μυστηριώδης απαγωγή της Φεράντε, του παπαγάλου του τυροπιτάδικου, περιπλέκει τα πράγματα και δυσκολεύει την υπόθεση! Ποιος είναι ο ένοχος; Θα μπορέσει άραγε ο Αρσέν να τον ανακαλύψει;
Σκέψου, Αρσέν! Βάλε τα δυνατά σου!
Οι συγγραφείς του βιβλίου
Ο Κυριάκος Αθανασιάδης είναι συγγραφέας. Έχει εκδώσει πολλά βιβλία για μεγάλους και παιδιά, αρκετά από αυτά με διάφορα ψευδώνυμα. Το τελευταίο του παιδικό βιβλίο, «Ο Λευκός Αξιωματικός» (2016), πήρε το βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας του περιοδικού «Ο Αναγνώστης».
Η Κίκα Τσιλιγγερίδου είναι δημοσιογράφος. Έχει δουλέψει πολλά χρόνια στην τηλεόραση, σε εφημερίδες και στο ραδιόφωνο. Από το καλοκαίρι του 2017 ζει μαζί με τον Κυριάκο, τον Αρσέν και τη Φαντομά στην Πράγα, όπου μεταξύ άλλων γράφει το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα.