Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Γρανάδα για τις 19/5

Γρανάδα διαγωνισμός

Το MAXMAG και το Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών σας χαρίζουν μετά από κλήρωση 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Γρανάδα» για το Σάββατο 19 Μαΐου 2018.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗ ΜΗΤΣΑΡΑ

Mαρίτα Mπάτσιου

Μαρίνα Μυλοπουλου

Γρανάδα

του Γιάννη Καλαβριανού

Μία από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραγωγές της χρονιάς, η «Γρανάδα» του Γιάννη Καλαβριανού, έρχεται στη Θεσσαλονίκη μόνο για 9 παραστάσεις, από τις 17 έως τις 27 Μαΐου στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ).

Η Γρανάδα, «η πόλη του καλού θανάτου», είναι ο τόπος όπου άρχισε να μπλέκεται η ιστορία μιας σύγχρονης οικογένειας, πριν από 35 χρόνια. Το πρώτο και τελευταίο ταξίδι ενός ερωτευμένου ζευγαριού, ένα ατύχημα που ακολούθησε και μία συμφωνία σιωπής, έδεσαν τις ζωές όλων, με φόντο την ιστορία της Ιωάννας της Τρελής. Η Ιωάννα, μια Ισπανίδα βασίλισσα που πέρασε από την ίδια πόλη και έμεινε κλεισμένη σε ένα κάστρο για 46 χρόνια πενθώντας για την απώλεια του συζύγου της, έγινε η έμμονη ιδέα του πατέρα της οικογένειας και εν αγνοία της, τους σημάδεψε. 500 χρόνια μετά, ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να ανατραπούν όλα, υπενθυμίζοντάς μας το απλούστερο: πως από τότε που ξεκίνησε το αέναο ταξίδι της ζωής, είμαστε εκτεθειμένοι στη μεγάλη χαρά και τη μεγάλη λύπη.

Η «ΓΡΑΝΑΔΑ» είναι μια παράσταση για την απώλεια, τις συμπτώσεις που δένουν τις ζωές μας για πάντα, τις τροχιές των άστρων, τα γεγονότα που κανονικά δε θα έπρεπε να συμβούν και τους ανθρώπους που θέλουν να προχωρήσουν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλαβριανός

Σκηνικά: Ευαγγελία Θεριανού

Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Μουσική: Άγγελος Τριανταφύλλου

Βίντεο: Πάτροκλος Σκαφίδας

Επιμέλεια κίνησης: Αλεξία Μπεζίκη

Βοηθός σκηνοθέτη: Αναστασία Μποζοπούλου

Βοηθός ενδυματολόγου: Ιφιγένεια Νταουντάκη

Βοηθός σκηνογράφου: Λυδία Τσάτσου

Ιστορικός σύμβουλος: Ελένη Δρίβα

Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή

Οπτική ταυτότητα – Σχεδιασμός αφίσας: Σάκης Στριτσίδης

ΠΑΙΖΟΥΝ

Φιλαρέτη Κομνηνού, Έφη Σταμούλη, Γιώργος Γλάστρας, Στέφη Πουλοπούλου, Αλεξία Μπεζίκη, Διαμαντής Αδαμαντίδης

Σε video, στον ρόλο της Ιωάννας της Τρελής: Λυδία Φωτοπούλου

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος: Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ), Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη

Πρεμιέρα: Πέμπτη 17 Μαΐου στις 21:00

Παραστάσεις: 17 – 27 Μαΐου 2018, Τετάρτη έως Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 15€ κανονικό | 10€ φοιτητικό | 8€ ανέργων | 5€ ατέλειες

Γρανάδα διαγωνισμός Γρανάδα διαγωνισμός Γρανάδα διαγωνισμός

Γεννήθηκα και μένω στην Θεσσαλονίκη. Από την νεαρή μου ηλικία αγάπησα το θέατρο, τον κινηματογράφο και τα βιβλία κάτι που με οδήγησε λίγα χρόνια μετά στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Η βαθιά και συστηματική ενασχόληση με το θέατρο αποτελεί πηγή ζωής και τρόπο έκφρασης για μένα. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση μου βρίσκουν διέξοδο και στην διακόσμηση.

Related from Διαγωνισμοί
Editor’s Pick
Διαγωνισμοί 1 min
Οι νικητές του βιβλίου «Λάκης ο λύκος» της Μυρτώς Κτενά-Παλατέ από τις εκδόσεις Άνω Τελεία
Το MAXMAG και οι εκδόσεις Άνω Τελεία σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, δύο αντίτυπα του βιβλίου «Λάκης…
Διαγωνισμοί
Discover more from Διαγωνισμοί
Explore the full collection of stories in this category, curated for your next read.
Explore the full Διαγωνισμοί collection
123123123