∆ήµος Κερατσινίου – ∆ραπετσώνας: Συναυλία με τους Χαΐνηδες υπέρ του περιβάλλοντος

10 Ιουνίου 2017

Ο ∆ήµος Κερατσινίου – ∆ραπετσώνας διοργανώνει συγκέντρωση διαµαρτυρίας και συναυλία στα Λιπάσµατα, ενάντια στις ρυπογόνες δραστηριότητες της Oil One.

Σας καλούµε όλους και όλες να πάρουµε την υπόθεση της ζωής µας στα χέρια µας, να παλέψουµε από κοινού να φύγουν τώρα από τις γειτονιές µας οι βιοµηχανικές εγκαταστάσεις, που καταστρέφουν την υγεία των πολιτών και το περιβάλλον.

Ο αγώνας αυτός µας αφορά όλους. Πρόκειται για το παρόν και το µέλλον του τόπου µας και των ανθρώπων του. Παλεύουµε και αγωνιζόµαστε για τη δική µας ανάπλαση, για ένα χώρο πρασίνου, αναψυχής και πολιτισµού, χωρίς ρυπογόνες εγκαταστάσεις.

Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους Χαΐνηδες.

Πληροφορίες:

Πέμπτη 15 Ιουνίου

19.00 (συγκέντρωση)

20.30 (συναυλία)

Στον Υδατόπυργο, Δραπετσώνα.

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Related from Μουσική
Editor’s Pick
Μουσική 2 min
Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Η σύγχρονη πριγκίπισσα της ποπ
  Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, στα 26 της χρόνια, έχει γίνει αναμφίβολα ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της…
Μουσική
Discover more from Μουσική
Explore the full collection of stories in this category, curated for your next read.
Explore the full Μουσική collection
123123123