We will rock you- Μουσικές περιπλανήσεις στο “σχεδία home”

Πηγή εικόνας: shediahome.gr

Οι μουσικές περιπλανήσεις στο «σχεδία home» συνεχίζονται
σε ύφος indie rock και electro pop

Η Ζαννίνα Μαργαρίτη (ZanD’ark), ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM του Πανεπιστημίου Πατρών, έρχεται από την αχαϊκή πρωτεύουσα για να εμπλουτίσει τις μουσικές του «σχεδία home» με Indie rock και Electro pop ήχους.

«Αγαπώ πολύ τη “σχεδία”. Εδώ και χρόνια. Ήταν στις αρχές της ακόμα (κάπου στο 2014), όταν τυχαία έπεσε στα χέρια μου ένα τεύχος της. Λίγο καιρό πριν είχα διαβάσει το βιβλίο του Όργουελ “Οι αλήτες του Παρισιού και του Λονδίνου” που σκιαγραφούσε τη ζωή των αστέγων. Έτσι, όλα ήρθαν και “κούμπωσαν” μέσα μου. Τότε, λοιπόν, έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, πως θα βοηθήσω τους ανθρώπους του ελληνικού περιοδικού δρόμου όσο περισσότερο μπορώ, με όποιο τρόπο μπορώ», λέει η ίδια με αφορμή την εμφάνισή της στο «σπίτι της σχεδίας».

Advertising

Advertisements
Ad 14

Όσο για το τι μας περιμένει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου; Το “μενού” θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από ευχάριστα κομμάτια, άλλοτε chill και άλλοτε upbeat, στο πλαίσιο κυρίως της indie και της electro μουσικής κουλτούρας».

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα ακόμα Dj set στο «σχεδία home», παρέα με signature κοκτέιλ και δροσερή μπίρα!

Ημερομηνία: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020
Διάρκεια: 19:00 – 00:00

Σχεδία home
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα
Τηλ. 213 0231220

Διαβάστε επίσης  30 days song challenge: Θέμα #17 – Ώρα για karaoke
Advertising

 

                 ΕΠΟΜΕΝΑ DJ SETS

************************************************

Παρασκευή 30.10.20 | Guest DJ set. Μουσική με τον Κόσμος 93,6

Παρασκευή 27.11.20 | Guest DJ set. Μουσική με τον Κόσμος 93,6

Advertising

Παρασκευή 25.12.20 | Guest DJ set. Μουσική με τον Κόσμος 93,6

Είμαι 20 χρονών και γεννήθηκα στα Γιάννενα.Σπουδάζω Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Λατρεύω τα ταξίδια,ασχολούμαι με το ρεμπέτικο τραγούδι και γράφω ανελλιπώς.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Μεγαλώνοντας στη φύση

Το παρόν άρθρο, με τίτλο Μεγαλώνοντας στη φύση, θα παρουσιάσει

Χρόνος μπροστά στην οθόνη και αναπτυξιακή καθυστέρηση

Το παρόν άρθρο, με τίτλο Χρόνος μπροστά στην οθόνη και