Build advanced payment workflows with the Fusebox Elavon Portal and leverage Elavon’s enterprise infrastructure for global payment operations.

Ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά

πέρασε σωστάΌ,τι πέρασε, πέρασε σωστά μανάρι. Δε χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα. Ό,τι έγινε, έγινε για να είναι η ζωή μας τώρα έτσι.

Το ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά το άκουσα από το στόμα του Πασχαλίδη , και έπειτα από το βιβλίο του ίδιου , αφιερωμένο στον Άλκη Αλκαίο.

Ό,τι κάναμε στη ζωή, όποια επιλογή, ήταν για να μας φέρει εδώ που είμαστε τώρα. Οι επιλογές που κάνουμε τώρα είναι για να φτιάξουν τη μελλοντική εκδοχή του εαυτού μας. Το λάθος στις πανελλήνιες σε έστειλε να ξαναδώσεις εξετάσεις. Και το λάθος στις επόμενες πανελλήνιες σε έστειλε στην υπέροχη Κρήτη, να γνωρίσεις φοβερούς ανθρώπους αλλά και ηλίθιους.

Το λεωφορείο που έχασες, σε οδήγησε στο επόμενο λεωφορείο στο οποίο γνώρισες κάποιον σπουδαίο άνθρωπο ή έναν απλό φίλο.

Η σχέση που τελείωσε άδοξα, σε οδήγησε στον έρωτα της ζωής σου. Ο χρόνος που πέρασες μόνος σου, ήταν ο χρόνος που χρειαζόσουν για να δεις ποιος είσαι και τι πραγματικά θέλεις.

Ὅ,τι πέρασε πέρασε σωστά.

Κι ἐκεῖνα ἀκόμη ποὺ δὲν πέρασαν
πρέπει νὰ καοῦν
τοῦτο τὸ μεσημέρι ποὺ καρφώθηκε ὁ ἥλιος
στὴν καρδιὰ τοῦ ἑκατόφυλλου ρόδου.

Γ. Σεφέρης

Οι αποφάσεις που πήρες, ακόμα και αυτές που δε πήρες, σε οδήγησαν εδώ που είσαι τώρα. Ό,τι αρνηθήκαμε, είναι το πεπρωμένο μας έλεγε ο Λειβαδίτης.

Η ζωή πέρασε σωστά. Αυτό είναι ζωή. Η κάθε σου επιλογή. Μικρές μικρές επιλογές δημιουργούν ολόκληρη τη ζωή. Οι κουβέντες που είπες και αυτές που δεν είπες. Η ζωή που έζησες και αυτή που θα ζήσεις στηρίζεται στις επιλογές που θα πάρεις και σε αυτές που δε θα πάρεις.

Δε στα λέω για να τα σκεφτείς, Δε χρειάζεται να προσέχεις τις επιλογές σου. Έτσι και αλλιώς τίποτα δεν έρχεται όπως το θέλουμε.

Τι νόημα έχει να προσέξεις τις επιλογές σου ; Έτσι και αλλιώς δεν ορίζεις το μέλλον στο βαθμό που νομίζεις.

Κάνε όποια επιλογή σου έρχεται στο κεφάλι και να δέχεσαι τις συνέπειες όπως είναι. Φρόντισε μόνο να είναι δικές σου οι επιλογές. Αν δεν είναι δικές σου, τσάμπα σου δόθηκε η ζωή.

 

22 ετών. ,αθεράπευτος ονειροπόλος( λίγο κλισέ ε;),βιβλιοφάγος και λάτρης της έντεχνης μουσικής. Μήπως υπάρχει και άτεχνη;Μπα!!
Συγγραφέας του βιβλίου «Φθηνές Ιστορίες».
Εύχομαι να απολαύσεις τις ανησυχίες μου στην οθόνη σου!!!
(Και αν κάτι δε σου αρέσει υπάρχει το link από το φβ για να μου στείλεις και να το συζητήσουμε) .

Περισσότερα από τη στήλη: Αψυχολόγητα

Αψυχολόγητα

Μιλάμε, αλλά δεν επικοινωνούμε

«Μα αφού μιλάμε την ίδια γλώσσα, γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε;»  Αυτή είναι μια φράση που…

Αψυχολόγητα

Η Gen z δεν τα κάνει όλα λάθος

Συχνή μου ασχολία είναι να διαβάζω τα σχόλια κάτω από διάφορα ποστ, είτε στο Instagram είτε στο Facebook.…

Αψυχολόγητα

Νέα πόλη νέα ζωή

Επιστροφή στο σπίτι Μια αλλαγή στη ζωή μας συχνά σηματοδοτεί την επιθυμία για μια νέα…

Αψυχολόγητα

Νέος χρόνος, νέοι στόχοι

Λένε πως ό,τι κάνεις ή ό,τι νιώθεις την πρώτη μέρα του χρόνου σηματοδοτεί το πώς…

Αψυχολόγητα

Ακόμη μαθαίνουμε και θα μαθαίνουμε να αγαπάμε…

Ακόμη μαθαίνουμε και θα μαθαίνουμε να αγαπάμε… τους εαυτούς μας κάθε μέρα λίγο και περισσότερο,…

Αψυχολόγητα

Έρωτας και υγεία: Από το χάος στην ευεξία

Η διάσταση δίχως αρχή, μέση και τέλος Ο όρος έρωτας διακατέχεται από ποικίλες μορφές και…

Αψυχολόγητα

Το παρελθόν και το μέλλον

Σε κάθε στιγμή του παρόντος καλούμαστε –συνειδητά ή ασυνείδητα– να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο χρόνους…