100 επιχειρηματικές ιδέες για εσάς που θέλετε να γίνετε αφεντικά του εαυτού σας!

επιχειρηματικές ιδέες

Αν βαρεθήκατε να εργάζεστε για άλλους και ψάχνετε ιδέες για τα πρώτα σας βήματα στην επιχειρηματικότητα το παρακάτω άρθρο είναι για εσάς. Για τους περισσότερους από εμάς τους 9-5 εργαζόμενους, η ιδέα να δουλέψουμε για τον εαυτό μας είναι πράγματι ένα όνειρο. Ποιος δεν θέλει να είναι αφεντικό του εαυτού του και να έχει μερικούς υπαλλήλους για να διατάζει; Εντάξει, απλά αστειεύομαι. Αλλά η ιδέα να δουλεύεις και να κερδίζεις για τον εαυτό σου, να κάνεις ότι πάντα ονειρευόσουν να κάνεις, και να μην ανέχεσαι τη γκρίνια και τις ιδιοτροπίες ενός άλλου αφεντικού είναι το όνειρο καθενός. Και ειλικρινά, με λίγο προγραμματισμό και κάποια σκληρή δουλειά, οι επιχειρηματικές σας ιδέες μπορούν πράγματι να βλαστήσουν πραγματικά σε ολοκληρωμένες επιχειρήσεις.

Επιλέγοντας τις σωστές επιχειρηματικές ιδέες για σας

Ειλικρινά, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν πρόκειται να εκτελέσετε τη δική σας επιχείρηση σε αυτόν τον συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο. Σύμφωνα με τα παραπάνω, πολλοί επιχειρηματίες θα υποστήριζαν ότι ξεκινάτε μια «παράλληλη επιχείρηση», ενώ εργάζεστε ακόμα με μια θέση πλήρους απασχόλησης, έτσι ώστε να μην βάζετε κινδύνους στα οικονομικά σας. Επίσης, οι επιχειρήσεις χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν, άλλωστε όπως λέει και ο λαός, σπέρνεις Μάρτη, θερίζεις Σεπτέμβρη, συνεπώς τα επιχειρηματικά σας πλάνα μπορεί να μην σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα εξ αρχής. Αν και το να εργάζεσαι σε μια θέση πλήρους απασχόλησης και παράλληλα να τρέχεις την δική σου επιχειρηματική ιδέα μπορεί να είναι δύσκολο και να απαιτήσει πολλές θυσίες, θυμηθείτε ότι μπορεί να γίνει. Ακολουθούν ορισμένα σημεία που πρέπει να θυμάστε.

 • Μετατρέψτε τα χόμπι σας σε επιχειρηματικές ιδέες: Τα επαγγελματικά προσόντα μας δεν πρέπει να μας καθορίζουν – οι επιχειρηματικές ιδέες μπορούν να προέρχονται και από τα χόμπι μας.
 • Χρησιμοποιήστε όλους τους διαθέσιμους πόρους: Είτε αυτό μεταφράζεται σε κεφάλαιο είτε σε συνεργάτες. Μέσω των συνεργασιών και του brainstorming μπορείτε να βελτιώσετε τις ιδέες σας και να στήσετε ένα επιτυχημένο business plan για τη νεοσύστατη επιχείρηση σας.
 • Χρησιμοποιήστε το επάγγελμά σας για να αυξήσετε τα κέρδη σας: Μερικές φορές οι ευκολότερες επιχειρηματικές ιδέες προέρχονται από αυτό που κάνετε ήδη.

επιχειρηματικές ιδέες

Advertisements
Ad 14

100 φοβερές επιχειρηματικές ιδέες για σας

 1. Πουλήστε τις χειροποίητες κατασκευές σας: Η τέχνη ή η ομορφιά είναι αρκετά υποκειμενική, αλλά αν μπορείτε να κάνετε λογικά και όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα ή κατασκευές, θα υπάρχουν πάντα οι αγοραστές για αυτό.
 2. Πουλήστε εντυπωσιακά έργα τέχνης: Εάν έχετε ταλέντο στη ζωγραφική και τα χρώματα, προσφέρετε στους ανθρώπους την ιμπρεσιονιστική σας τέχνη.
 3. Δημιουργήστε χειροποίητα κοσμήματα: Το ταλέντο σας μπορεί να σας αποφέρει πολλά.
 4. Ανοίξτε ένα ξενοδοχείο κατοικιδίων: Ο ανοιχτός χώρος του μεγάλου σπιτιού σας μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μονάδα φροντίδας κατοικίδιων ζώων για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που ταξιδεύουν συχνά.
 5. Γίνετε δάσκαλος τέχνης: Οι άνθρωποι θέλουν να είναι καλλιτεχνικοί και να μαθαίνουν νέα πράγματα – έτσι χρεώστε τους για να τους διδάξετε τις δεξιότητες που έχετε.
 6. Πουλήστε πρωτότυπες τούρτες και γλυκά: Φαντάζεστε τον εαυτό σας σαν σεφ; Λοιπόν, χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας για να φέρετε τη χαρά στα παιδικά πάρτι ή σε μικρές δεξιώσεις, φτιάχνοντας τα εορταστικά κέικ και κερδίζοντας χρήματα!
 7. Πουλήστε μπισκότα: Εάν ζείτε γύρω από χιλιάδες νέους που μένουν μακριά από το σπίτι τους, η επιχειρηματική σας ιδέα για μια επιχείρηση με σπιτικά μπισκότα μπορεί να βρει πολλούς αποδέκτες
 8. Προσφέρετε μαθήματα μαγειρικής: Αν έχετε ταλέντο στη κουζίνα μην το αναλώνετε μόνο στο οικογενειακό δείπνο. Διδάξτε άλλους κι εκμεταλλευτείτε πλατφόρμες σαν το YouTube για να διαφημιστείτε.
 9. Προσφέρετε ένα σπιτικό μεσημεριανό γεύμα: Πολλοί εργαζόμενοι αλλά και φοιτητές τείνουν να είναι παχύσαρκοι. Προσφέρετε μια υγιεινή υπηρεσία μεσημεριανού γεύματος που δίνει γεύση αλλά βοηθά και τη διατροφή.
 10. Ξεκινήστε μια επιχείρηση τροφοδοσίας: Η μικρή κουζίνα και οι ατομικές σας ικανότητες μπορούν να μετατραπούν σε επιχειρηματικές ιδέες τροφοδοσίας.
 11. Ζυθοποιία μπίρας: Η ποτοποιία παραμένει πάντα μεγάλη επιχειρηματική ιδέα, οπότε αν γνωρίζετε ένα πράγμα ή δύο σχετικά με τη ζύμωση καταπληκτικών μπιρών – πάντα θα υπάρχουν μέρη για να την πουλήσετε.
 12. Ελεύθερος επαγγελματίας ως γραφίστας: Αν λατρεύετε να παίζετε με λογότυπα και σχέδια, οι άνθρωποι θα λατρέψουν να πληρώσουν για αυτό.
 13. Γίνετε φωτογράφος γάμου: Εάν οι άνθρωποι αγαπούν τα φωτογραφικά σας κλικ, ξεκινήστε freelancing ως φωτογράφος γάμου χαμηλού κόστους και σιγά-σιγά συσσωρεύονται τιμές και πελατεία.
 14. Προσφέρετε υπηρεσίες παιδικής φωτογραφίας: Το να είσαι καλός με τα παιδιά είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για μια επιχείρηση όπως αυτή και όλοι αγαπούν τις ευτυχισμένες φωτογραφίες των παιδιών τους.
 15. Μεταμορφωθείτε σε έναν δάσκαλο φωτογραφίας: Οι ικανότητες σας στο χειρισμό κάμερας μπορούν να σας κερδίσουν μερικά σοβαρά χρήματα.
 16. Γίνετε μάστορας: Πιάνουν τα χέρια σας με υδραυλικά και ηλεκτρολογικά; Γίνε μάστορας μερικής απασχόλησης.
 17. Γίνετε ένας εξειδικευμένος ταξιδιωτικός πράκτορας: Το οργανωμένο ταξίδι λειτουργεί πάντα καλύτερα από τις προχειρότητες. Αν γνωρίζετε πολύ καλά τον τόπο σας εκμεταλλευτείτε το βοηθώντας τους ανθρώπους να έχουν καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες;
 18. Γίνετε ανεξάρτητος συγγραφέας: Οι δεξιότητες γραφής σας μπορούν να γίνουν μια καλή επιχείρηση για σας.
 19. Προσφορά υπηρεσιών ghostwriting: Οι καλύτερες εταιρείες και οι πιο διάσημοι χρειάζονται καλούς συγγραφείς για να γράψουν κείμενα για αυτούς, είτε άρθρα είτε ομιλίες ολόκληρες – αυτός θα μπορούσατε να είστε εσείς.
 20. Γράψτε για τις ευχετήριες κάρτες: Εάν οι ατάκες σας είναι πιασάρικες, γράψτε για εταιρείες ευχετήριων καρτών και μετατρέψτε το χιούμορ σας σε επιχειρηματικές ιδέες.
 21. Τ-Shirt Designer: Αν έχετε ταλέντο στο σχέδιο τα έργα σας θα μπορούσαν να γίνουν όμορφα μπλουζάκια που θα έχουν ζήτηση από το κοινό.
 22. Γράψτε ερωτικές ιστορίες: Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με φετίχ που δεν πουλάει. Ειδικά στο εξωτερικό τέτοια καυτά μυθιστορήματα έχουν μεγάλη ζήτηση.
 23. Γίνετε συγγραφέας ηλεκτρονικών βιβλίων: Συμβουλές ομορφιάς ή συμβουλές γιόγκα, ιστορίες παιδιού ή ερωτικές ιστορίες – υπάρχει πάντα χώρος για ένα άλλο eBook.
 24. Δημιουργία παραδοσιακά αναμνηστικά δώρα: Τίποτα δεν μεταφέρει την αγάπη περισσότερο από ένα παραδοσιακό, χειροποίητο δώρο, χρησιμοποιείτε λοιπόν τις δεξιότητες σας προς όφελος σας.
 25. Προσφέρετε δεξιότητες αστρολογίας: Ξεκινήστε τη δική σας ιστοσελίδα αστρολογίας αν γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τα αστέρια και τα σημάδια – και οι άνθρωποι μπορεί απλώς να συρρέουν στις άριστες προβλέψεις σας.
 26. Γίνετε σύμβουλος ευτυχίας: Vastushastra ή Feng Shui – αν γνωρίζετε την επιστήμη, εκτελέστε μια υπηρεσία παροχής συμβουλών απ’ το σπίτι σας.
 27. Ξεκινήστε μια τάξη χορού: Στο διαδίκτυο ή στο στούντιο, οι εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες σας μπορούν να κάνουν περισσότερα από απλώς να εντυπωσιάζουν.
 28. Κάνετε πορτρέτα: Αν είστε ένας εξαιρετικός σκιτσογράφος, προσφέρετε στους ανθρώπους ένα online πορτρέτο.
 29. Δημιουργία και πώληση εποχιακών διακοσμήσεων: Διαδώστε το χριστουγεννιάτικο χαμόγελο μετατρέποντας τα διάσημα σπιτικά στολίδια σε επιχειρηματικές ιδέες.
 30. Γίνε φωνητικός καλλιτέχνης: Εάν η δημόσια ομιλία και το μεγάλο ταλέντο φωνής είναι το ατού σας, εκμεταλλευτείτε το ως ένας επίδοξος φωνητικός καλλιτέχνης.
 31. Γίνε ένας πωλητής παιχνιδιών για κατοικίδια: Γνωρίζετε πώς να φτιάχνετε μεγάλα παιχνίδια για κατοικίδια ζώα; Πουλήστε τα στο διαδίκτυο
 32. Γίνε κατασκευαστής παιχνιδιών: Τα χειροποίητα παιχνίδια σας μπορεί να ήταν σπουδαία δώρα – τώρα είναι η στιγμή να τα μετατρέψεις σε επιχειρηματικές ιδέες.
 33. “Ράψτε” μερικές επιχειρηματικές ιδέες: Αγαπάτε τα ρούχα και τις κλωστές; Δουλέψτε σε ένα κατάστημα μερικής απασχόλησης για ράψιμο, σχεδιασμό ή δημιουργία νέων ενδυμάτων
 34. Προσφέρετε προσαρμόσιμη τέχνη: Μερικές φορές οι άνθρωποι θέλουν την τέχνη να αντικατοπτρίζει καλύτερα τη ζωή τους – προσφέρετε προσαρμοσμένα έργα ζωγραφικής ή γλυπτά με λογικό κόστος.
 35. Κατασκευάστε χειροποίητα έπιπλα: Το χόμπι να φτιάχνετε έπιπλα μπορεί να γίνει επιχειρηματική ιδέα μερικής απασχόλησης.
 36. Διδάξτε μερικές μελωδίες: Εάν οι νότες είναι το κλειδί σας, πουλήστε μαθήματα μουσικής είτε φωνητικά είτε για κάποιο μουσικό όργανο.
 37. Γίνε ένας σύμβουλος προσωπικών σχέσεων: Έτσι, αν αγαπάτε να γνωρίζετε ανθρώπους μεταξύ τους και να βοηθάτε ζευγάρια στις σχέσεις τους – μπορείτε να μετατρέψετε τις ικανότητές σας σε επιχειρηματικές ιδέες.
 38. Ξεκινήστε ένα εξειδικευμένο blog: Οι ιδέες του χόμπι σας μπορούν να γίνουν επιχειρηματικές ιδέες με ένα blog, το οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αργότερα.
 39. Κάντε το σπίτι σας ξενοδοχείο: Αρκετά διαδεδομένο στις μέρες μας, μέσω ιστοσελίδων όπως η Airbnb να παρέχετε υπηρεσίες ξενοδόχου εκμεταλλευόμενοι το 2ο σας διαμέρισμα ή εξοχικό
 40. Προσφέρετε υπηρεσίες φροντίδας κατοικιδίων: Εάν αγαπάτε τα ζώα, σας αρέσουν οι βόλτες στη γειτονιά και έχετε χρόνο προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως κάποιος που θα “βγάλει το σκύλο βόλτα”
 41. Προσφέρετε υπηρεσίες φύλαξης παιδιών: Εάν η δουλειά σας επιτρέπει ευέλικτες ώρες, εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας για babysitting έναντι αμοιβής.
 42. Πουλήστε ζωγραφισμένα στο χέρι ρούχα: Πολλοί μπορεί αν βρουν αρκετά ενδιαφέρον το ταλέντο σας στο χειροποίητο σχέδιο για T-shirts – εκμεταλλευτείτε το.
 43. Ξεκινήστε ένα spa pet: Μια άδεια, κάποιος εξοπλισμός και άφθονη αγάπη για κατοικίδια ζώα είναι όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αυτό το μάλλον κερδοφόρο εγχείρημα.
 44. Γίνετε φροντιστής ηλικιωμένων: Έχετε εμπειρία και τεχνογνωσία στη φροντίδα των ηλικιωμένων – να γίνετε φροντιστής μερικής απασχόλησης για να αυξήσετε το εισόδημά σας.
 45. Συμμετάσχετε σε online συναυλίες/παρουσιάσεις: Μέρη όπως το Fiverr σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από αυτό που είστε καλοί και να πουλήσετε τις προσαρμοσμένες συναυλίες σας.
 46. Ενοικιάστε το αυτοκίνητό σας: Εάν έχετε ένα όχημα που δεν χρειάζεστε πλέον, ενοικιάστε το στο Turo ή παρόμοια υπηρεσία ταξί και αφήστε το αυτοκίνητο να σας κάνει δολάρια.
 47. Ξεκινήστε ένα γκαράζ αυτοκινήτων: Έχετε ταλέντο σαν μηχανικός αυτοκινήτων; Μετατρέψτε το γκαράζ σας σε συνεργείο ή βαφείο.
 48. Ξεκινήστε ένα φυτώριο: Μια μεγάλη αυλή μπορεί πραγματικά να μετατραπεί σε ένα φυτώριο, ή ακόμα και ένα κήπο διαφορετικών ειδών.
 49. Πουλήστε τα παλιά σας πράγματα: Έχετε διάφορα πράγματα που δεν χρειάζεστε στην αποθήκη σας; Αδειάστε χώρο και κερδίστε ορισμένα χρήματα πουλώντας τα στο ebay.
 50. Εκμίσθωση επιπλέον ακινήτων: Κληρονομήσατε μεγάλη ακίνητη περιουσία; Εκμεταλλευτείτε την μισθώνοντας την σε τρίτους.
 51. Γίνετε διαχειριστής ακινήτων: Εάν έχετε εμπειρία στη διαχείριση ακινήτων τότε η αγορά real estate αποτελεί ευκαιρία για εσάς.
 52. Γίνετε εικονικός βοηθός: Αν είστε σπουδαίοι σε θέματα διαχείρισης χρόνου και οργανωτικών δεξιοτήτων, προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως εικονικός βοηθός.
 53. Παίξτε τη χρηματιστηριακή αγορά: Έχετε χρήματα για επένδυση; Η αγορά μετοχών μπορεί να δημιουργήσει πολλές επιχειρηματικές ιδέες – ξεκινήστε με μικρά βήματα όμως.
 54. Ανοίξτε μια τοπική επιχείρηση: Αν μετακομίζετε από ένα αστικό κέντρο σε μια μικρότερη πόλη μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη τεχνογνωσία και τα ταλέντα που έχετε ούτως ώστε να ανοίξετε μια μικρή επιχείρηση που θα σας αποφέρει αρκετά χρήματα.
 55. Διδάξτε, ότι δεν κάνετε πλέον: Έχετε κάποια παλιά δεξιότητα που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ επαγγελματικά; Προσφέρετε προπόνηση / διδασκαλία και χρησιμοποιήστε ό,τι γνωρίζετε.
 56. Γίνετε διοργανωτής πάρτι: Αν τα πάρτι σας είναι πάντα ξακουστά, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το ταλέντο σας δημιουργώντας μια εταιρία διοργανώσεων event.
 57. Γίνετε σχεδιαστής γάμων: Έχετε προγραμματίσει επιτυχημένα όλους τους γάμους στην οικογένειά σας; Πηγαίνετε το στο επόμενο επίπεδο ως ελεύθερος επαγγελματίας.
 58. Υπηρεσίες καθαρισμού: Έχετε ταλέντο σαν νοικοκυρά; Καθαρίζετε αποθήκες, κήπους γνωστών σας. Βγάλτε κέρδος άμεσα πουλώντας τις υπηρεσίες σας.
 59. Υπηρεσίες κινητού πλυντηρίου: Έχετε ένα αχρησιμοποίητο, ευρύχωρο βαν; Μετατρέψτε το σε κινητό καθαριστήριο που θα παραλαμβάνει τα βρώμικα ρούχα της πόλης και θα τα παραδίδει καθαρά έναντι ενός ποσού.
 60. Να ενοικιάσετε το όχημά σας σαν πινακίδα-διαφήμιση: Ένα φινετσάτο βαμμένο αυτοκίνητο μπορεί να έχει απαιτήσεις, αλλά μπορεί να φέρει και έσοδα.
 61. Γίνε ένας μια ζωντανή διαφήμιση: Extreme ναι, αλλά μπορεί να αποβεί κερδοφόρο. Χρησιμοποιήστε τον εαυτό σας ως μέσο προώθησης μέσω κάποιας καμπάνιας έναντι ανταλλάγματος
 62. Γίνετε μοντέλο: Οι διαφημίσεις εκτύπωσης αναζητούν πάντα το διαφορετικό πρόσωπο ή το όμορφο τμήμα του σώματος. Δείτε αν μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας.
 63. Υπηρεσίες μετάφρασης: Οι πολυγλωσσικές δεξιότητές σας μπορούν τελικά να σας βοηθήσουν.
 64. Συμπληρώστε σε απευθείας σύνδεση έρευνες: Δεν είναι πάρα πολύ κερδοφόρο σαν ιδέα αλλά αν είστε ελεύθεροι και δεν έχετε τι να κάνετε, θα μπορούσε επίσης να βγάλει κάποια χρήματα.
 65. Γίνετε προπονητής γυμναστικής: Είτε σαν personal trainer στο γυμναστήριο που πάτε, είτε μέσω διαδικτύου, οι δεξιότητες γυμναστικής σας μπορούν να μετατραπούν σε αποτελεσματικές επιχειρηματικές ιδέες.
 66. Γίνετε μέντορας μαραθωνίου: Οι μαραθώνιοι είναι διαδεδομένοι στις μέρες μας αρκετά, και αν είστε τακτικοί σε αυτούς, μπορείτε να συμβουλεύετε άλλους ανθρώπους να τους κερδίσουν επίσης.
 67. Γυρίστε το γυμναστήριο στο σπίτι σας σε ένα περιορισμένο γυμναστήριο συμμετοχής: Αν η γυμναστική σας έχει δημιουργήσει ένα γυμναστήριο στο σπίτι, μετατρέψτε το σε γυμναστήριο περιορισμένης συμμετοχής και αφήστε τον εξοπλισμό να σας κερδίσει χρήματα.
 68. Γίνετε πωλητής εξοπλισμού γυμναστικής: Ένας μικρός χώρος στο σπίτι σας μπορεί να μετατραπεί σε κατάστημα γυμναστικής / αθλητικού εξοπλισμού που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές με τις γνώσεις σας.
 69. Προσφορά μαθημάτων σε απευθείας σύνδεση: Όλη αυτή η γιόγκα μπορεί να σας κάνει έναν εξαιρετικό διαδικτυακό εκπαιδευτή.
 70. Φτιάξτε ένα στούντιο γυμναστικής: Γιόγκα, barre ή Pilates – θα μπορούσατε να προσφέρετε εβδομαδιαία μαθήματα σε όλα όσα είστε καλοί.
 71. Γίνετε πρωινός προπονητής: Αν είστε πρωινός δρομέας βγάλτε λεφτά παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προπονητής και σε άλλους νέους δρομείς βοηθώντας τους να πετύχουν τους στόχους υγείας τους.
 72. Επαγγελματίας “παίχτης”: Το πάθος σας για ένα παιχνίδι μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε νικητής τοπικών διαγωνισμών και να κερδίσετε χρήματα επίσης.
 73. Προπονήστε μια τοπική ομάδα: Παίξατε στα μεγάλα πρωταθλήματα; Γίνετε προπονητής μερικής απασχόλησης για την τοπική σας ομάδα και κερδίστε χρήματα ενώ βρίσκεστε σε αυτό.
 74. Γίνε βοηθός: Ιστοσελίδες όπως το TaskRabbit σας επιτρέπουν να κερδίζετε ενώ τρέχετε δουλειές για άλλους.
 75. Γίνετε οδηγός της Uber: Τα ελεύθερα Σαββατοκύριακα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την οδήγηση για καλές υπηρεσίες ταξί όπως το Uber.
 76. Αγορά & Πώληση: Η τάση σας να βγάζετε θησαυρούς από σκουπίδια μπορεί να σας κάνει έναν επιτυχημένο πωλητή σε ιστότοπους όπως το eBay.
 77. Γίνετε φορολογικός σύμβουλος: Οι φορολογικές σας γνώσεις μπορούν να βοηθήσουν τόσους πολλούς να καταθέσουν και να εξοικονομήσουν τους φόρους τους.
 78. Ο δάσκαλος της διπλανής πόρτας: Είστε καλός με τους υπολογιστές; Ή τους αριθμούς; Ή οτιδήποτε? Γίνετε ένας ειδικός προσφέροντας μαθήματα για το ανάλογο θέμα.
 79. Γίνε copywriter: Εάν είσαι σπουδαίος συγγραφέας, ξεκινήστε μια ιστοσελίδα που προσφέρει δεξιότητες copywriting για να βοηθήσετε τα brands να δημιουργήσουν τα σλόγκαν τους.
 80. Γίνετε έμπορος πωλήσεων θυγατρικών: Εάν έχετε ήδη ένα ιστότοπο βαρείας κυκλοφορίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενταχθείτε σε ένα πρόγραμμα θυγατρικών πωλήσεων και μάρκετινγκ για να βγάλετε κέρδος
 81. Γίνετε διανομέας προϊόντων με άδεια χρήσης: Όχι άμεσες πωλήσεις, αλλά όχι η χορήγηση άδειας για ένα αλλοδαπό προϊόν που πωλείται στην εγχώρια αγορά, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες ποσότητες κέρδους.
 82. Ελεύθερος συντάκτης: Είστε ήδη συγγραφέας; Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες ανάγνωσης και επεξεργασίας κειμένων για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι συγγραφείς.
 83. Γίνετε σύμβουλος εκκίνησης: Η εμπειρία σας στην εκκίνηση νέων επιχειρήσεων μπορεί να μετατραπεί σε επιχειρηματικές ιδέες – προσφέρετε υπηρεσίες συμβούλων γύρω από το θέμα.
 84. Γίνετε ανεξάρτητος προγραμματιστής λογισμικού: Οι ικανότητές σας στον προγραμματισμό μπορούν να σας προσφέρουν ένα επιπλέον κέρδος ως ελεύθερος επαγγελματίας.
 85. Γίνετε σχεδιαστής ιστότοπων: Βάλτε αυτές τις δεξιότητες κωδικοποίησης να βγάλουν χρήμα ως freelance σχεδιαστής ιστοσελίδων.
 86. Γίνετε ένας προγραμματιστής ιστού / εφαρμογών: Έχετε ακόμα περισσότερες δεξιότητες κωδικοποίησης; Τότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν εφαρμογές και ακόμα πιο περίπλοκες ιστοσελίδες έναντι κέρδους.
 87. Γίνετε σύμβουλος ακίνητης περιουσίας: Μπορεί να μην είναι στα τοπ επαγγέλματα στην αγορά εργασίας αλλά σύντομα θα επανέλθει. Αν διαθέτετε γνώσεις επί του θέματος μπορεί να σας οδηγήσουν σε καλές επιχειρηματικές ιδέες.
 88. Προσφέρετε γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών: Δεν γνωρίζουν όλοι τον τρόπο λειτουργίας γύρω από τους υπολογιστές, οπότε αν έχετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες διδασκαλίας – έχετε μια επιχείρηση.
 89. Άνοιγμα ενός συνεργείου επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών: Εάν γνωρίζετε τους υπολογιστές σας, μετατρέψτε αυτό που γνωρίζετε σε επιχειρηματικές ιδέες.
 90. Ξεκινήστε μια επιχείρηση καθαρισμού για το σπίτι: Οι ικανότητές σας οικιακά μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε κάτι τέτοιο.
 91. Αναλύστε τα δεδομένα: Οι δεξιότητες ανάλυσης δεδομένων μπορούν να σας κερδίσουν μερικά σοβαρά χρήματα από την πλευρά σας.
 92. Ανακατασκευή ηλεκτρονικών: Ξεκινήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με πράγματα που έχουν χαλάσει, επισκευάστε τα και πουλήστε τα για ένα καθαρό κέρδος.
 93. Γίνε σύμβουλος καριέρας: Εάν το να μιλάς σε κόσμο και να τους βοηθάς να βελτιώσουν τη ζωή τους είναι το φόρτε σου τότε εκμεταλλεύσου το.
 94. Προσφορά παροχής συμβουλών σε απευθείας σύνδεση: ένα ιατρικό δίπλωμα ή άδεια δικηγόρων – το επάγγελμά σας μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε online σύμβουλος για πολλούς.
 95. Σύμβουλος εσωτερικού σχεδιασμού: Έχετε ταλέντο στην εσωτερική διακόσμηση; Μπορείτε να βγάλετε κέρδος μέσα από αυτό προσφέροντας συμβουλές για την βελτίωση της αισθητικής χώρων.
 96. Ταξιδιωτικός σύμβουλος: Και πάλι, η εμπειρία σας ως ταξιδιώτης ή ακόμα και σε ταξιδιωτικό γραφείο σημαίνει ότι μπορείτε να γίνετε ανεξάρτητος ταξιδιωτικός σύμβουλος.
 97. Διαχειριστής κοινωνικών μέσων: Τα social media αποτελούν μια ξεχωριστή προσοδοφόρα αγορά. Αν έχετε εμπειρία στη χρήση και λειτουργία τους τότε προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη.
 98. Διδάξτε Αγγλικά, εξ αποστάσεως: Ο κόσμος θα έχει πάντοτε ανάγκη για μαθήματα αγγλικών μιας και αποτελούν παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας. Πλέον δε χρειάζεται να κάνετε μαθήματα μόνο στη γειτονιά σας. Μέσω του διαδικτύου μπορείτε να προσφέρετε τις γνώσεις σας σε αρκετούς περισσότερους.
 99. Γίνετε ένας συγγραφέας πτυχιακών εργασιών: Ναι στις μέρες μας και ιδιαίτερα στο εξωτερικό το να αναλαμβάνεις να γράψεις μια πτυχιακή εργασία είναι αρκετά εμπορικό. Στα ελληνικά δεδομένα θα μπορούσε να προσαρμοστεί τόσο για πτυχιακές εργασίες αλλά και για παροχή σημειώσεων και φροντιστηριακών μαθημάτων σε φοιτητές που υστερούν. Αν είσαι καλός στις σπουδές σου τότε να ένας τρόπος να το εκμεταλλευτείς.
 100. Κάνε ό, τι αγαπάς: Τέλος, οτιδήποτε θέλεις να κάνεις, ή θέλεις να κάνεις ή είσαι πραγματικά καλός – μπορεί να μετατραπεί σε επιχειρηματικές ιδέες. Μια μικρή έρευνα, κάποια σκληρή δουλειά και αρκετή επιμονή είναι το κλειδί.
Διαβάστε επίσης  Revolut: Η fintech startup άνοιξε και στην Ελλάδα

 

Είμαι 24 ετών και σπούδασα Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Παρ' όλα αυτά το μυαλό μου ήταν χαμένο στο πως θα ανακαλύψω τον κόσμο, να τον απαθανατίσω και θα μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου με άλλους. Γι αυτό και ταξιδεύω συχνά, φωτογραφίζω συχνότερα και κάνω πλάκες συνέχεια. Όταν δεν ασχολούμαι με τα παραπάνω μου αρέσει να λιώνω σε βιβλία και game (κυρίως games), και να δοκιμάζω νέα πράγματα με αρκετή δόση αδρεναλίνης.

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ice Cube

Ice Cube: Πρώτα ράπερ, μετά ηθοποιός

Ο Ice Cube είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός

Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες

Οι Παλαιοευρωπαϊκές γλώσσες είναι ένα σύνολο γλωσσών που χρησιμοποιούνταν στην