AFTER VALENTINES TANGO LOVE STORIES στο Παλλάς 

AFTER VALENTINES

στο Παλλάς

Παλλάς 

 Μικρό Παλλάς

Advertising

Advertisements
Ad 14

Μετά από δύο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής με το «Tango en Eros»και στο Ηρώδειο  με το  «Tango por Piazzola», τo Acropolis Tango Festivals, παρουσιάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς τη  νέα μουσικοχορευτική παράσταση «Τango lovestories».  

Μια μέρα μετά  τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο έρωτας δε σταματά να γιορτάζει, αλλά μεταμορφώνεται, γίνεται …χορός!

7 ζευγάρια ριγούν, υμνούν το μυστήριο του έρωτα και χορεύοντας διηγούνται τη δική τους ιστορία σε μια μαγική παράσταση, πάνω σε μια σκηνή πλημμυρισμένη από τα ηχοχρώματα της αργεντίνικης μουσικής.  Παλλάς 

Advertising

Ιστορίες  ζωής σημαδεμένες από μια στιγμή, ζωντανεύουν από χορογραφίες γεμάτες από τον αισθησιασμό και το πάθος του  Tango, από τους ζωντανούς ήχους του bandoneon και από τους στίχους των τραγουδιών, με  αντιφατικά συναισθήματα, καμιά φορά παράλογα και συχνά απρόβλεπτα, όπως ο ίδιος ο έρωτας.

Ένα μουσικοχορευτικό  ταξίδι  στις πιο συναρπαστικές αυτοτελείς μικρού μήκους ιστορίες ανθρώπινων σχέσεων μέσα από βήματα που γοητεύουν και μουσικές που ταξιδεύουν.

Υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής.

Tιμή εισιτηρίου :  από 12 ευρώ

Advertising

Προπώληση εισιτηρίων .Viva,gr , Public

https://www.viva.gr/tickets/dance/pallas/tango-love-stories/

Ώρα έναρξης 21.15

Πληροφορίες  :  info@tangoacropolis.eu

Advertising

 Tel : 6947851017

Το καινούργιο, ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό θέατρο Μικρό Παλλάς, βρίσκεται στο κτίριο του CityLink μέσα στη Στοά Σπυρομήλιου. Το νέο αυτό θέατρο των 330 θέσεων (καναπέδες), βρίσκεται δίπλα στο Θέατρο Αλίκη, με είσοδο από τη στοά. Με ειδική μελέτη και σχέδια του Γιώργου Γαβαλά και του Γιάννη Μουρίκη, ο ευρύς χώρος του πρώην κλαμπ Σπάρτακος, διαμορφώθηκε, σε τρίπλευρη αμφιθεατρική αίθουσα. To κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (τωρινό CityLink), αποτελεί πλέον, σημαντικό εμπορικό σταθμό στο κέντρο της πρωτεύουσας. Από εκεί, υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Η περιοχή της Πλάκας και του Κολωνακίου, είναι σε απόσταση που μπορεί κανείς να περπατήσει και να έχει μια γεύση του κέντρου της πόλης. Η Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο, βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση και μπορεί κανείς να τα επισκεφτεί κάνοντας ένα σύντομο περίπατο.

Η Μαργαρίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και εργάζεται στην Αθήνα. Παθιάζεται με την Αρχιτεκτονική και τις τέχνες γενικότερα. Εκτονώνεται μέσω του Χορού και του Θεάτρου και λατρεύει να "μαθαίνει" περισσότερα και περισσότερα και περισσότερα...Χειρότεροι εχθροί της τα όρια και ο χρόνος.

Περισσότερα από τη στήλη: Θέατρο

Θέατρο

Τα διακείμενα κλασικών έργων: Ανασύνθεση

Τα διακείμενα κλασικών έργων Όλοι έχουμε ακουστά κάποια από τα κλασικά θεατρικά αριστουργήματα και τα…

Θέατρο

Αγαμέμνων στο Επίκεντρο: Ο κύκλος του αίματος

Ο Αγαμέμνων στο Επίκεντρο της Πάτρας. Είδαμε την παράσταση της Ραφίκας Σαουίς πάνω σε μία πρωτοπόρα…

Θέατρο

Το κοινωνικό θέατρο: χαρακτηριστικά, εκπρόσωποι και η πρωτοποριακή φιλοσοφία του

Πηγή εικόνας: athinorama.gr Το κοινωνικό θέατρο, ως όρος αρχίζει να χρησιμοποιείται κατά τον 20ο αιώνα.…

Θέατρο

Ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο Αριστοτέλειον

“Carpe Diem παιδιά.  Αδράξτε τη μέρα!” Αυτά είναι τα λόγια του καθηγητή Κήτινγκ, που μας…

Θέατρο

Οιδίποδας Τύραννος: Μοίρα ή προσωπική ευθύνη;

Είναι ο άνθρωπος κύριος της μοίρας του ή η πορεία της ζωής του εκπληρώνει ένα…

Θέατρο

Ο ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου θέλει να ζει, όχι απλά να επιβιώνει. Αλλιώς, όλα είναι φακντ-απ!

Από την «Γη της Ελιάς» ως Φίλιππος στην επιβλητική σκηνή του Θεάτρου Άλφα και την…

Θέατρο

Ανδρομέδα – Τέσσερις γυναίκες μιλούν για τις γυναίκες

Η θεατρική ομάδα Ανδρομέδα τολμά να φέρει στη σκηνή θέματα που το μαζικό θέατρο ίσως…