Camille Claudel Mudness, προσεχώς στο Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

η επιτυχημένη παράσταση του περσινού χειμώνα

«Camille Claudel Mudness»

 

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του περσινού χειμώνα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα, η παράσταση  «Camille Claudel Mudness»  του Γιάννη Λασπιά  σε σκηνοθεσία Πάνου Κούγια,  κάνει πρεμιέρα στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ  τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, όπου και θα παιχτεί για 8 μόνο παραστάσεις.

Στο ρόλο της Camille Claudel η αξιόλογη Μάνια Παπαδημητρίου  και δίπλα της η Αγγελική Καρυστινού ως Κονστάνς Πασκάλ, ενώ η Μαρίνα Χρονοπούλου τις συνοδεύει στο πιάνο.

Advertising

Advertisements
Ad 14

ΥΠΌΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το έργο διαδραματίζεται στον εγκαταλελειμμένο χώρο μιας γκαλερί, που η σύνθεσή του θυμίζει παρατημένη σκηνική εγκατάσταση ψυχιατρικής πτέρυγας. Ένα πιάνο ενεργοποιεί τον χώρο και συνοδεύει ό,τι σε λίγο θα γεννηθεί.

Η Camille Claudel, η πρώτη γυναίκα γλύπτρια και η Constance Pascal, η πρώτη γυναίκα ψυχίατρος, συναντιούνται σε ένα φανταστικό πρωτότυπο διάλογο σχέσης γιατρού – ασθενούς. Μέσα από τις συναντήσεις τους ξετυλίγονται οι αντισυμβατικές ζωές των δύο γυναικών και αναπτύσσεται ένας ισχυρός δεσμός. Η Constance θα έρθει αντιμέτωπη με ένα ολόκληρο «αντρικό» σύστημα που καταδικάζει σε εγκλεισμό και απομόνωση τα άτομα που διεκδικούν το δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης και επιλογής. Δυο γυναίκες που κατάφεραν μέσα από αντίξοες συνθήκες να θέσουν τη δική τους παρουσία σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία.

Η Camille και η Constance δεν συναντήθηκαν ποτέ, αλλά έζησαν και εργάστηκαν στην ίδια πόλη διαφορετική χρονική περίοδο, μοιράστηκαν παρόμοιες εμπειρίες, αντιμετώπισαν κοινές δυσκολίες και δόθηκαν με το ίδιο πάθος στην Τέχνη και την Επιστήμη.

Advertising

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΈΣ:

Κείμενο: Γιάννης Λασπιάς 

Σκηνοθεσία:

Advertising

Σκηνικά- κοστούμια: Τζίνα Ηλιοπούλου, Λίνα Σταυροπούλου 

Μουσική: Μαρίνα Χρονοπούλου 

Video: Βάσω Μιχαλοπούλου 

Φωτογραφίες: Βασίλης Μακρής 

Advertising

Επικοινωνία: Le Canard qui Parle/ Άντα Κουγιά/ 2108624392

Παίζουν:

Μάνια Παπαδημητρίου (Camille Claudel),

Αγγελική Καρυστινού (Constance Pascal),

Advertising

Μαρίνα Χρονοπούλου (πιανίστρια)

 

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00

Για 8 παραστάσεις

Advertising

Από 1/10/18 στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, Κυψέλη

Κρατήσεις: 2108656004, 2108679535 ή μέσω viva.gr

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά

Advertising

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10 Ευρώ

GROUPS πάνω από 5 άτομα: 8 ευρώ               

Σπουδαστές, τρίτη ηλικία, άνεργοι, αλλοδαποί: 5 ευρώ

Advertising

Δεχόμαστε όλες τις Πιστωτικές και Χρεωστικές κάρτες

 

www.topos-allou.gr

https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio/

 

Διαβάστε επίσης  «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» στη σκηνή του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Ιστορίες προδοσίας στην αρχαιότητα

Ιστορίες προδοσίας στην αρχαιότητα

Όπως λέει και το λαϊκό απόφθεγμα «την προδοσία πολλοί αγάπησαν,
Τρίστραμ Σάντι

Τρίστραμ Σάντι: σουρεαλισμός στα χρόνια της λογικής

Η “αρχή του αποχρώντος λόγου” -η ολοένα υποχώρηση κι εμβάθυνση