“Comedy Club” – Θέατρο Αθήναιον

“Comedy Club”

του Γιώργου Χατζηπαύλου

Το “Comedy Club”, μετά από ένα επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων, έρχεται στη Θεσσαλονίκη από τις 4 Μαρτίου στο Θέατρο Αθήναιον.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου υπογράφει και παρουσιάζει αυτή την πρωτότυπη και πρωτοποριακή stand up παράσταση που είναι κατάλληλη για τους μικρούς φίλους του θεάτρου. Η θεματολογία της παράστασης καθώς και η γλώσσα και το περιεχόμενό της υποδεικνύουν πως απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 έως 12 ετών.

Ωστόσο, το “Comedy Club” ενδείκνυται και για τους ενήλικες θεατές, αφού τους αντιμετωπίζει σαν παιδιά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους. Οι «μεγάλοι», λοιπόν, χωρίς καν να το αντιληφθούν, μπαίνουν στην ψυχολογία των μικρών κι έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα, χωρίς ηλικία, αλλά με συνισταμένη την κωμωδία.

Advertising

Advertisements
Ad 14

Λίγα λόγια για το περιεχόμενο

Κατά τη διάρκεια της παράστασης τα παιδιά παρακολουθούν επί σκηνής θέματα που αφορούν στη ζωή τους, από τη σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους μέχρι το μέλλον και πώς το βλέπουν, τα επαγγέλματα, τα χόμπι, τους ήρωές τους κι ένα σωρό ακόμα. Ο Γιώργος Χατζηπαύλου στο “Comedy Club”  δεν είναι απλά ένας επαγγελματίας, αλλά ένας ενήλικας που παρουσιάζει το παιδί που ήταν κι εξακολουθεί να είναι, τουλάχιστον όσο διαρκεί η παράσταση.

Άμεσο, περιεκτικό και με ρυθμό. Ένα θέαμα το οποίο όχι μόνο δεν κάνει τους γονείς να πλήττουν, απεναντίας το παρακολουθούν με το ίδιο ενδιαφέρον που έχουν τα παιδιά τους γι’ αυτό!

Πληροφορίες:
Θέατρο Αθήναιον – Βασιλίσσης Όλγας 35
Τηλέφωνο | 2310 832 060

Έναρξη παραστάσεων: Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 18:00.

Παραστάσεις: Σάββατο 4, 11 & 18 Μαρτίου. Κυριακή 5, 12 & 19 Μαρτίου.

Advertising

Ώρα έναρξης: Σάββατο στις 18:00, Κυριακή στις 12:00.

Διάρκεια: 70 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Εισιτήρια: 10 ευρώ (κανονικό), 8 ευρώ (ανέργων), 24 ευρώ (οικογενειακό 3 ατόμων), 28 ευρώ (οικογενειακό τεσσάρων ατόμων).
Προπώληση: Ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr και στο ταμείο του Θεάτρου Αθήναιον (ημέρες και ώρες παραστάσεων)

Περισσότερα από τη στήλη: Θέατρο

Θέατρο

Τα διακείμενα κλασικών έργων: Ανασύνθεση

Τα διακείμενα κλασικών έργων Όλοι έχουμε ακουστά κάποια από τα κλασικά θεατρικά αριστουργήματα και τα…

Θέατρο

Αγαμέμνων στο Επίκεντρο: Ο κύκλος του αίματος

Ο Αγαμέμνων στο Επίκεντρο της Πάτρας. Είδαμε την παράσταση της Ραφίκας Σαουίς πάνω σε μία πρωτοπόρα…

Θέατρο

Το κοινωνικό θέατρο: χαρακτηριστικά, εκπρόσωποι και η πρωτοποριακή φιλοσοφία του

Πηγή εικόνας: athinorama.gr Το κοινωνικό θέατρο, ως όρος αρχίζει να χρησιμοποιείται κατά τον 20ο αιώνα.…

Θέατρο

Ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο Αριστοτέλειον

“Carpe Diem παιδιά.  Αδράξτε τη μέρα!” Αυτά είναι τα λόγια του καθηγητή Κήτινγκ, που μας…

Θέατρο

Οιδίποδας Τύραννος: Μοίρα ή προσωπική ευθύνη;

Είναι ο άνθρωπος κύριος της μοίρας του ή η πορεία της ζωής του εκπληρώνει ένα…

Θέατρο

Ο ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου θέλει να ζει, όχι απλά να επιβιώνει. Αλλιώς, όλα είναι φακντ-απ!

Από την «Γη της Ελιάς» ως Φίλιππος στην επιβλητική σκηνή του Θεάτρου Άλφα και την…

Θέατρο

Ανδρομέδα – Τέσσερις γυναίκες μιλούν για τις γυναίκες

Η θεατρική ομάδα Ανδρομέδα τολμά να φέρει στη σκηνή θέματα που το μαζικό θέατρο ίσως…