Top Gun: Maverick (Επίσημο trailer)

Top Gun Maverick

Η Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Top Gun: Maverick. Ο Tom Cruise επιστρέφει σε έναν από τους ρόλους που τον έκαναν σταρ και υποδύεται ξανά τον Pete “Maverick” Mitchell. Αφού το project είχε κολλήσει για πολλά χρόνια σε αυτό που στον κινηματογράφο ονομάζουμε development hell, επιτέλους θα δει το φως της ημέρας. Αποτελεί συνέχεια του πρώτου Top Gun που είχε κυκλοφορήσει το 1986 σε σκηνοθεσία Tony Scott.  Αυτή την φορά στην σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Joseph Kosinski του πολύ καλού Tron Legacy, ο οποίος είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Tom Cruise, στο επίσης εξαιρετικό Oblivion. Το σενάριο είναι του Peter Craig, σεναριογράφου του The Town του Ben Affleck. Το cast περιλαμβάνει τον Val Kilmer, που επιστρέφει στον ρόλο του Iceman και τον Miles Teller στον ρόλο του Bradley Bradshaw, ενήλικα γιου του Goose της πρώτης ταινίας. Επίσης προστίθενται οι Jennifer Connelly, Ed Harris, Jon Hamm και Glen Powell που υποθέτω πως θα έχουν κάποιους ρόλους κλειδιά στο σίκουελ.

Top Gun Maverick
Πηγή εικόνας: GQ
Top Gun Maverick
Πηγή εικόνας: Spin

Το trailer ξεκινάει με ένα voice over του Ed Harris που αργότερα καταλαβαίνουμε πως απευθύνεται στον Maverick. Παρόλα τα κατορθώματά του στην αεροπορία, ο Maverick έχει κολλήσει στον βαθμό του Λοχαγού. Όταν ο χαρακτήρας του Harris τον ρωτάει γιατί συμβαίνει αυτό, ο Maverick απαντά: “Είναι ένα από τα μυστήρια της ζωής”. Δεν αναφέρεται ποια θα είναι η υπόθεση, καθώς στη συνέχεια του trailer βλέπουμε μόνο πλάνα που μας δίνουν μία γεύση από την δράση της ταινίας αλλά και μερικά άλλα όπου βλέπουμε στα κλεφτά τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Η φωτογραφία είναι του κορυφαίου Claudio Miranda, στενού συνεργάτη του Kosinski και η μουσική των Harold Faltermeyer και Hans Zimmer, ενώ ο Jerry Bruckheimer αναλαμβάνει για δεύτερη φορά την παραγωγή μαζί με τον Tom Cruise. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του Top Gun: Maverick που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουνίου του 2020.

Advertising

Advertisements
Ad 14

Είμαι ο Σπύρος, παιδί των 90s, απόφοιτος του τμήματος Σκηνοθεσίας του Ant1 MediaLab, λάτρης του κινηματογράφου. Πέρα από την σκηνοθεσία ασχολούμαι επίσης και με την συγγραφή των δικών μου ταινιών μικρού μήκους. Επίσης είμαι άρρωστος συλλέκτης ταινιών και κόμικς. Είμαι στο MAXMAG για να γράψω για την έβδομη τέχνη, την τέχνη που αγαπώ περισσότερο αλλά και για άτομα που την αγαπούν όπως και εγώ.

Περισσότερα από τη στήλη: Κινηματογράφος

Κινηματογράφος

Γιατί αγαπάμε τον Batman;

Ένας διαφορετικός, πιο “σκοτεινός” ήρωας Ανάμεσα στο πάνθεον των υπερηρώων, ο Batman είναι μοναδικός. Σε…

Κινηματογράφος

Xenia (2014) – Ένα αφιέρωμα στον Πάνο Χ. Κούτρα

Αν παρακολουθείς τα κινηματογραφικά νέα, ίσως «έπεσες» πάνω σε κάποιο post της ταινιοθήκης της Ελλάδος…

Κινηματογράφος

Coach Carter: Ένας προπονητής ζωής

Το Coach Carter είναι μία βιογραφική αθλητική ταινία του 2005, την οποία σκηνοθέτησε ο James…

Κινηματογράφος

Αντιπολεμική ταινία ή απλά ταινία για τον πόλεμο;

Ανάμεσα στις πιο γοητευτικές συζητήσεις γύρω από τον κινηματογράφο βρίσκεται το ερώτημα αν υπάρχουν, ή…

Κινηματογράφος

K-Pop Demon Hunters: Το K-pop animation που σάρωσε το Netflix

K-Pop Demon Hunters – K-pop, σπαθιά και neon ενέργεια Δεν βλέπω συχνά animation, πόσο μάλλον…

Κινηματογράφος

Where the Sidewalk Ends: Το αειθαλές νουάρ που άφησε το στίγμα του

Είναι περίεργο συναίσθημα το να ξέρεις πως -εκ των πραγμάτων- συλλήβδην όλοι οι συντελεστές μια…

Κινηματογράφος

«What Have Τhey Done to Your Daughters?» – Μια επαναστατική ματιά στους φόνους των ιταλικών gialli

Όπως πολλοί συνάδελφοί του, ο Massimo Dallamano πριν καταπιαστεί με το σινεμά μυστηρίου, έκανε το…