Ποιο είναι το καλύτερο pop τραγούδι της χρονιάς;

28 Νοεμβρίου 2016

Θεωρείται το καλύτερο pop τραγούδι της χρονιάς και όχι δεν είναι της Ariana Grande ή της Nicki Minaj. Ευτυχώς. Είναι από τον Abél Makkonen Tesfaye. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο Weeknd και το νέο του κομμάτι I Feel It Coming. Σε αυτό μάλιστα συνεργάζεται και με θρυλικό duo συγκρότημα Daft Punk.

Eίναι από τους κύριους εκπροσώπους της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Το Independent μάλιστα θεωρεί το νέο του κομμάτι I Feel It Coming ως το καλύτερο pop τραγούδι. Της χρονιάς. Βασικά, της δεκαετίας, αλλά επειδή έχει σημάδια υπερβολής, ας μείνουμε στης χρονιάς. Πάντως, το κοινό φαίνεται να συμφωνεί.

Ο νέος του δίσκος Starboy κυκλοφορόρησε στις 25 Νοεμβρίου μπαίνοντας εντός 24 ωρών στο Νο1 σε πάνω από 80 χώρες.

Στο παρελθόν έχω μέθυσει για να καταπολεμήσω τη νευρικότητα, το αλκοόλ ηρεμούσε τα νεύρα μου. Τραγουδάω live, δεν έχω χορευτές και στη σκηνή ανεβαίνω μόνος μου: είναι φυσιολογικό να είμαι λίγο νευρικός. Σταμάτησα όταν συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι που είχαν έρθει να με δουν ήταν πιο ενθουσιασμένοι από μένα, έτσι έπαιρνα δύναμη. Τώρα είμαι πάντα νηφάλιος και πρέπει να πω ότι το προτιμώ, φανερώνει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του για το νέο του δίσκο.

Advertising

Advertisements
Ad 14

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Περισσότερα από τη στήλη: Music News

Music News

“Violence No Matter What” : Οι Avatar συναντούν την Lzzy Hale

  Πηγή: Popnable Με την βία εις βάρος των γυναικών και τον πλήρη φασισμό που…

Music News

Gossip: Όταν οι Måneskin συνάντησαν τον Tom Morello

Μια συνεργασία που πρόκειται να συζητηθεί, δεν είναι άλλη από αυτή των Måneskin με τον κιθαρίστα…

Music News

Αδάμ Τσαρούχης: “Πρέπει να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες μας, γιατί δεν ξέρουμε αύριο αν θα ζούμε”.

  Βρεθήκαμε στο Gazarte Roof stage οπού η υπέροχη  αισθαντική φωνή του Αδάμ Τσαρούχη  παρουσίασε…

Music News

“Έλα να φύγουμε γι’ αλλού” της Κλεονίκης Δεμίρη

Το νέο τραγούδι “Έλα να φύγουμε γι’ αλλού” σε στίχους και μουσική της Κλεονίκης Δεμίρη…

Music News

2ο Lava Music Festival: 18 μέχρι 22 Ιουλίου στη Νίσυρο

Η ΑΠΤΑΛΙΚΟ ΑΜΚΕ διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα νέο πολιτιστικό θεσμό στο γεωγραφικά απομακρυσμένο…

Music News

“Όσο ζω” Νέο τραγούδι για τον Δημήτρη Νέζη, που συνεχίζει να διακρίνεται σε παγκόσμια μουσικά βραβεία

Νέο τραγούδι για τον Δημήτρη Νέζη, με τίτλο “Οσο ζω”, που αυτή την φορά αναλαμβάνει…

Music News

Κωνσταντίνος Καλλίας – «Είπες θα πάγω σ΄ άλλη γη» σε ποίηση Κ.Π. Καβάφη

Ο Κωνσταντίνος Κάλλιας,  εμπνεύστηκε από 8 επικά ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη. «η Πόλις», «Για να ρθουν»,…